Colop Printer

Colop Printer

De innovatie bij de firma Colop zorgt er om de zoveel jaar voor dat hun stempels aangepast en verbeterd worden. Colop heeft diverse lijnen waaronder de Colop Printer, de Colop CLassic en de Colop Expert. De meest verkochte serie is de Colop Printer. Deze handige stempel is in diverse formaten verkrijgbaar. Colop Printers zijn er voor tekststempels, tekst en datumstempels, alleen datumstempels, stempels met cijfers en standaard tekststempels. Onze Colop Printers zijn ideaal voor op kantoor of in de winkel.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp 

colop printer

Zelfinktende stempel Colop Printer line

De nieuwste generatie van COLOP Printers beschikt over een buitengewoon nieuw concept. Het extra grote doorzichtige imagevenster kan eenvoudig worden aangepast of gepersonaliseerd met behulp van een eenvoudige papieren imagecard. De imagecard kunt u online personaliseren met uw eigen tekst, foto's of met het logo van uw bedrijf. 

De Colop Printers zijn voorzien van:

  • Anti-slip voetjes
  • Een transparant venster met indexkaartje
  • Open gedeelte voor een perfecte positionering
  • Inktkussentje dat goed is voor 4.000 à 7.000 afdrukken
  • Inktkussentje dat gemakkelijk te vervangen is
  • Stempelplaatje dat ook gemakkelijk te vervangen is voor een nieuw plaatje

 

Een perfecte afdruk positionering garandeert

De Colop Printer heeft een lange levensduur. Tevens zijn de stempels erg handig in gebruik. Heeft u een Colop Printer op het werk en wilt u een ander tekstplaatje? Schaf dan geen nieuwe Colop Printer aan maar besteld gewoon een nieuw tekstplaatje. 

Wij sturen dit naar u op voorzien van een dubbelzijdige kleefband waardoor u het tekstplaatje gemakkelijk op de stempel kunt bevestigen. Wat u niet moet vergeten is om dan ook een nieuw inktkussentje te bestellen. De vorige tekst is ingesleten op het oude inktkussentje en daarom is het het beste om deze ook te vervangen.

Colop Printers zijn er in 3 verschillende uitvoeringen:

  • De standaard Colop Printer
  • De Green-line Colop Printer | voor 65% tot 80% gerecycled kunststof
  • De Microban uitvoering | Colop Printer met een antibacteriële werking, voor werkplekken waar meerdere mensen met dezelfde stempel werken.

Aangezien de minimalistische en de compacte vormgeving de totale omvang verminderd met tien procent van de stempel ten opzichte van het vorige type Colop Printer, is deze stempel zowel gemakkelijker voor kantoor en voor onderweg. Ondanks innovatieve ontwikkelingen van de stempel, kan het nieuwe en verbeterde inktkussens nog steeds worden gebruikt door eerdere generaties producten.