Duikstempel

Bestel hier een duikstempel voor in uw logboek. Duikstempels vandaag bestellen = morgen in huis! 
Alle bestellingen voor 15.00uur gaan dezelfde dag nog op de post.

 

 

De voordelen van duikstempels bestellen bij Kantoorstempels.be:

  • Snelle levertijd van 1 dag
  • Uw eigen ontwerp gemakkelijk uploaden of gebruik maken van onze online ontwerp module
  • Uw eigen logo of afbeelding op de stempel
  • Een drukproef voordat u de bestelling doorstuurt
  • Telefonische helpdesk, ook buiten kantooruren

Afbeelding voor op de duikstempel

Heeft u een leuke afbeelding die u op uw duikstempel wilt hebben. Dat is geen probleem! U upload gewoon de gewenste afbeelding. Kantoorstempels.be heeft ook gratis standaardafbeeldingen ontworpen en in de bibliotheek gezet. Deze bibliotheek opent zich wanneer u met het online ontwerpen bezig bent. U kan ze dan terugvinden in de cliparts.

Duikstempel mogelijkheden

Hieronder ziet u slechts enkele modellen ter illustratie, maar zo goed als alle beschikbare maten kan u terugvinden in ons assortiment.

Onze aanraders voor duikstempels:

Duikstempel Colop Pocket 20 - een handige zakstempel om mee te nemen. Voor duikers dus erg geschikt door zijn compacte formaat. De afdruk van deze stempel met ingebouwd stempelkussentje heeft een afmeting van maximaal 38x14 mm.

Duikstempel Colop Printer R30 stempel - een handige zakstempel om mee te nemen. De afdruk van deze stempel met ingebouwd stempelkussentje heeft een doorsnede van maximaal 30 mm.

Duikstempel Colop Printer R17 - een kleine, vierkante stempel die zelf beïnkt tot formaat 17x17 mm. Hierbij heb je de keuze uit de volgende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen.

Duikstempel Colop Printer R24 - ook een vierkante zelf inktende stempel van 24x24 mm., met de keuze uit de volgende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen.