Administratiestempels

In iedere administratie wordt gebruik gemaakt van stempels. Dat kunnen stempels zijn met een standaard tekst met of zonder extra datum. Een blokstempel of stempels speciaal voor uw boekhouding. Bij Kantoorstempels kunt u terecht voor al deze stempels. Wij hebben een uitgebreide collectie merken, type's, formaten en toepassingen. Kies de stempel van uw keuze en ontwerp zelf het tekstplaatje online met behulp van onze ontwerptool. Print vervolgends de drukproef uit om alles te controleren en indien u tevreden bent kunt u de administratiestempel bestellen.

 

Administratiestempels met of zonder datum.

Ontwerp uw administratiestempel zelf online. Wilt u een blokstempel voor uw administratie laten maken dan kunt u deze ook ontwerpen met Excel. Maak daar dan een pdf van en upload deze bij de stempel van uw keuze. Wij hebben ook online een aanbod van diverse boekhoudstempels die u tekstueel kan aanpassen naar uw wens.

Niet iedere administratiestempel heeft een datum nodig. U kunt ook kiezen voor een stempel zonder datum en met een los datumstempeltje. Indien u met Excel zelf uw administratie / blokstempel wilt ontwerpen let er dan op dat de datum in een datumstempel bijna altijd in het midden zit en dat het ontwerp een lege ruimte moet hebben van 32br. x 12h. mm i.v.m. de ruimte van de datum en om deze handmatig door te kunnen draaien.
 

Het verschil tussen een handstempel en een zelfinktende stempel.

De naam “zelfinktende stempel” zegt het al. Een zelfinktende administratiestempel heeft een ingebouwd stempelkussen dat max. 7.000 afdrukken meegaat. Voor blokstempels echter zijn zelfinktende stempels niet altijd groot genoeg. Voor de éénvoudigere administratie stempels zijn de zelfinktende stempels vaak wel groot genoeg.

Het grootste formaat voor een zelfinktende administratiestempel is de Colop Expert 3900 (106x55 mm) en de EOS 130 (114x89 mm). Valt het formaat dat u zoekt daarbuiten dan blijft de handstempel over. Wilt u een grote handstempel met datum (altijd in het midden) dan kunt u kiezen voor de Colop P700/10. Vergeet niet bij een handstempel een stempelkussen te bestellen dat groot genoeg is.