Sjablonen

Eigen sjabloon maken

Kies een sjabloon uit met het juiste formaat. Ontwerp uw sjabloon online met behulp van onze creator. Maak tenslotte een keuze uit de sjablooneer inkt of de spuitkrijt afhankelijk van uw toepassing. Let op bij het ontwerpen dat u minstens 1 à 2 cm van de rand wegblijft. Bedek eventueel de randen van het sjabloon tijdens het sjabloneren. Het sjabloon is gemaakt van flexibel kunststof.

Sjabloon steeds weer bruikbaar Tijdelijke reclame uitingen Tijdelijke markeringen

Sjablonen

Eigen sjabloon maken

Kies een sjabloon uit met het juiste formaat. Ontwerp uw sjabloon online met behulp van onze creator. Maak tenslotte een keuze uit de sjablooneer inkt of de spuitkrijt afhankelijk van uw toepassing. Let op bij het ontwerpen dat u minstens 1 à 2 cm van de rand wegblijft. Bedek eventueel de randen van het sjabloon tijdens het sjabloneren. Het sjabloon is gemaakt van flexibel kunststof.

Sjabloon steeds weer bruikbaar Tijdelijke reclame uitingen Tijdelijke markeringen

Sjablonen

Er zijn tal van manieren om uw bedrijf goed op de kaart te zetten. Een doeltreffende manier om uw zaak te onderscheiden van de rest is het inzetten van sjablonen. Met een goed ontwerp op een sjabloon heeft u een sterke marketingtool in handen. Gebruik een tijdelijke sjabloon tijdens een festival, een eenmalige voordeelactie of als uitnodiging voor de opening of een jubileum van de zaak. Daarnaast zijn sjablonen het ideale middel om houten verpakkingsmateriaal te voorzien van keurmerken of andere stempels. Wilt u een sjabloon kopen? In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan mallen en accessoires om te stempelen.

 

Sjabloon laten maken

Bij Kantoorstempels heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende sjablonen waarbij u zelf een afbeelding of tekst kan uploaden. U kunt de sjabloon maken zoals u dat wilt. Houdt er rekening mee, dat het lettertype dat gebruikt wordt, altijd "Stencil" is. Dat komt, omdat bij dit lettertype de letters na het stansen aan elkaar blijven zitten. En dat is nodig, omdat er anders verf of krijt onder de letters komt en u hierdoor geen mooie stempelafdruk zou krijgen. Met het lettertype "Stencil" wordt dit voorkomen. Het enige wat u na het ontwerpen nog hoeft te doen, is de proefdruk bekijken. Bent u tevreden, dan kunt u de sjabloon bestellen via onze webshop. Vervolgens zorgen onze vakkundige medewerkers ervoor dat uw ontwerp haarscherp wordt uitgesneden. Dit gebeurt vanuit ons goed uitgeruste fabriek in Bilzen met een laser die het ontwerp in de kunststof brandt. De levertijd van op maat gemaakte sjablonen is slechts één werkdag. Vindt u het lastig om zelf een sjabloon te ontwerpen, dan kunt u het ontwerp van de sjabloon laten maken door een van onze deskundige medewerkers. Neem in dat geval even contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw ontwerp.

 

Sjabloon voor kist, pallet of krat

Sjablonen zijn veelzijdig te gebruiken voor zakelijke of privé doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld stempels nodig voor de verpakkingsindustrie? Dan zijn sjablonen een goede keuze. Kisten en pallets kunnen worden gestempeld met behulp van inkt en een verfsjabloon of spuitsjabloon. Hiermee kunt u heel duidelijk het ISPM keurmerk sjabloneren op uw verpakkingsmateriaal. Met ons online gratis ontwerpprogramma uploadt u vanuit uw pc of tablet dit keurmerk, waarna u deze eenvoudig op maat kunt aanpassen. Met de inktroller rolt u de verf in de mal. Wilt u slechts een tijdelijke stempel? Ook dan loont het om een sjabloon te laten maken. De mal kunt u namelijk op meerdere plekken gebruiken, bijvoorbeeld op de vloer of schutting van een festivalterrein of de wanden in een grote fabriekshal. Gebruik dan een krijtspray om het hout of de straat/stoepstenen te sjabloneren. Ook het interieur van kantoren of andere werkruimtes krijgt een heel eigen uitstraling door het gebruik van een sjabloon. Gebruik verschillende mallen voor de verschillende kantoorruimtes zoals werkplekken, toiletten en kantines, of gebruik één mal met de bedrijfsnaam op verschillende plekken binnen een gebouw.

 

Verfsjabloon. Markeer muren, vloeren en deuren

Zelf de houten muren, vloeren en deuren van uw bedrijfspand sjabloneren gaat vrij gemakkelijk met een verf- of spuitsjabloon. De mal is gemaakt van Mylar, een polyester kunststof. Dit materiaal is heel sterk, maar ook dun, flexibel én goed te reinigen. Met een handdoek en strijkbout strijkt u de mal gemakkelijk weer glad of buigt u het in een andere vorm. Door een goed doordacht ontwerp van een sjabloon te maken, kunt u heel lang plezier ervan hebben. U kunt zo'n mal namelijk vele malen opnieuw gebruiken, tot wel duizend keer. Heeft u in ons gratis online ontwerptool de mal ontworpen, dan kunt u de sjabloon bestellen door het ontwerp in het winkelmandje te leggen. Hierna ziet u vanzelf de weg om de sjabloon te kopen. Bestelt u op werkdag vóór 15.00 uur, dan wordt meestal de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

 

Inkt, krijt en verfroller

Heeft u besloten een sjabloon te laten maken en wilt u de sjabloon bestellen, vergeet dan niet om ook de verfbenodigdheden bij de sjabloon te kopen. Hiermee kunt u in een handomdraai verpakkingen en oppervlakten vakkundig zelf sjabloneren. In ons assortiment vindt u verschillende inkten, krijt en verfrollers om bij uw sjabloon te kopen. Met de One-shot verfroller bewerkt u de mallen zonder te hoeven knoeien met losse inkt. Deze roller heeft geen inktkussen maar een kant en klaar inktpatroon. De patronen zijn verkrijgbaar in wit, blauw of zwarte inkt. Bij de Roll-it-on verfroller doopt u de verf in een inktkussen. Hiermee kunt u tot wel 300 afdrukken maken. De Microcel rubberen rol droogt niet uit en daarom altijd klaar voor gebruik. Wilt u vaak stempelen, dan is het verstandig om een fles met sjabloneer inkt mee te bestellen. Zo hoeft u nooit te wachten voor u weer verder kunt met sjabloneren. Tenslotte kunt u ook sjabloneren met vloeibaar krijt. Dit wordt vaak gebruikt om een terrein te markeren of bijvoorbeeld om op houten wanden de looprichting aan te geven. Heeft u een sjabloon laten maken bedenk dan van tevoren met welke roller u de mal wilt bewerken om afdrukken te maken.

 

Sjabloon bestellen bij Kantoorstempels

Bij ons worden uw sjablonen voor kantoor, magazijn, werkplaats of werkterrein vakkundig gemaakt. Samen met de speciale Kortho inkt, het vloeibare krijt en de inktroller heeft u in korte tijd het gewenste patroon of ontwerp gerealiseerd in kantoor, magazijn of werkplaats. Wanneer u de mal goed schoonhoudt, kunt u vele afdrukken maken zonder dat dit de kwaliteit van de mal schade toebrengt. Mylar is een kunststof dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt met een natte doek en eventueel terpentine om verfresten te verwijderen. De kunststof is namelijk goed bestand tegen chemicaliën. Het enige wat u niet moet doen, is met een mesje de mal bewerken. Hierdoor gaat het materiaal scheuren waardoor u geen mooie en scherpe afdrukken meer kunt maken. Houdt u hier rekening mee, dan heeft u met de mallen een duurzaam product dat u in kunt zetten als marketingtool voor uw bedrijf.