Stempelinkten

Stempelinkten voor verschillende en speciale toepassingen

Hier kunt u het grootste assortiment stempelinkt vinden, voor elke toepassing en functie. Personaliseer uw stempel compleet door de kleuren en effecten naar wens te bepalen. Ook voor technische inkten bent u bij ons aan het juiste adres, bijvoorbeeld voor het bestempelen van verpakkingen van etenswaren of zelfs hout en metaal. De inktflesjes die we aanbieden (van Colop, Noris en Trodat) zijn uiterst geschikt om lege inktkussens mee te vullen of om een bestaande stempel bij te vullen. Vul nooit een reeds beïnkt stempelkussen met een andere inktsoort!

Advies nodig? Bel naar 012 60 02 34 of mail ons verkoop@kantoorstempels.be 

Alle inktsoorten, alle kleuren Voor alle ondergronden Vraag om inktadvies!
 1. Stempelinkt Noris 110UV
  Noris 110UV

  Noris 110UV. UV inkt voor op standaard papier of op mensenhuid bij discotheek en festival.

  5,30 Excl. btw 6,41 Incl. btw
 2. Colop 801 universeel
  Colop 801

  Stempelinkt 801 universeel (25ml) voor standaard stempelkussens en zelfinktende stempels.

  4,83 Excl. btw 5,84 Incl. btw
 3. Colop 805 archiefinkt
  Colop 805

  Stempelinkt Colop 805, archiefinkt op papier en in zelfinktende stempels

  6,84 Excl. btw 8,28 Incl. btw
 4. Stempelinkt EOS
  Stempelinkt EOS

  EOS navulinkt 25 ml. in diverse kleuren speciaal geschikt voor bijvullen van EOS stempels.

  19,19 Excl. btw 23,22 Incl. btw
 5. Stempelinkt StazOn
  Stempelinkt StazOn

  Stempelinkt StazOn voor snelle droging op gladde oppervlakten.

  4,70 Excl. btw 5,69 Incl. btw
 6. Encore stempelinkt 15 ml.
  Encore stempelinkt 15 ml

  3,65 Excl. btw 4,42 Incl. btw
 7. Stempelinkt Reiner, 45 ml
  Reiner stempelinkt div. kleuren

  Stempelinkt Reiner (45ml) voor alle Reiner Numeroteurs met metalen teksten

  10,25 Excl. btw 12,40 Incl. btw
 8. Stempelinkt Coloris 200PR.
  Coloris 200 PR

  Coloris 200 PR. Enigszins doorzichtige inkt. Droogt op vele ondergronden, dus veel toepassingen.

  7,60 Excl. btw 9,20 Incl. btw
 9. Coloris 8080P stempelinkt
  Coloris 8080 P

  Coloris 8080P Stempelinkt. Op craftzakken, tassen, hout, metaal, PVC, katoen, linnen, op de huid en meer.

  10,60 Excl. btw 12,83 Incl. btw
 10. Verdunningsmiddel Coloris 405
  Verdunningsmiddel Coloris 405

  Oplosmiddel om de inkt van de Coloris R9 inkt te verdunnen

  8,02 Excl. btw 9,70 Incl. btw
 11. Stempelinkt Coloris R9-FP
  Coloris R9-FP

  Coloris R9-FP. Langzamer drogende stempelinkt is geschikt voor gebruik op voedselverpakkingen.

  11,05 Excl. btw 13,37 Incl. btw
 12. Stempelinkt Noris 191
  Noris 191

  Stempelinkt Noris 191 voor (craft)papier, diverse kunststoffen, hout, elektronica en metaal.

  4,37 Excl. btw 5,29 Incl. btw
 13. Verdunningsmiddel RM/191
  Verdunningsmiddel RM/191

  Verdunningsmiddel RM 191

  3,39 Excl. btw 4,10 Incl. btw
 14. Stempelinkt Noris 196
  Noris 196

  Stempelinkt Noris 196. Inkt voor op gladde folders, plastic draagtassen en autobanden.

  9,88 Excl. btw 11,95 Incl. btw
 15. Verdunningsmiddel RM 196
  Verdunningsmiddel RM/196

  Verdunningsmiddel RM 196

  7,02 Excl. btw 8,49 Incl. btw
 16. Noris 199UV stempelinkt ultra violet
  Noris 199

  Noris 199 super-sneldrogend. Voor niet-poreuze materialen, zoals metaal en kunststof.

  9,41 Excl. btw 11,39 Incl. btw
 17. Verdunningsmiddel RM/199
  Verdunningsmiddel RM/199

  Verdunningsmiddel RM 199

  6,39 Excl. btw 7,73 Incl. btw
 18. Noris 110s universeel
  Noris 110s

  Noris 110s. Stempelinkt op waterbasis voor op papier, karton en ongelakt hout. Diverse kleuren.

  4,12 Excl. btw 4,99 Incl. btw
site.Page

Stempelinkten

Stempelinkten voor verschillende en speciale toepassingen

Hier kunt u het grootste assortiment stempelinkt vinden, voor elke toepassing en functie. Personaliseer uw stempel compleet door de kleuren en effecten naar wens te bepalen. Ook voor technische inkten bent u bij ons aan het juiste adres, bijvoorbeeld voor het bestempelen van verpakkingen van etenswaren of zelfs hout en metaal. De inktflesjes die we aanbieden (van Colop, Noris en Trodat) zijn uiterst geschikt om lege inktkussens mee te vullen of om een bestaande stempel bij te vullen. Vul nooit een reeds beïnkt stempelkussen met een andere inktsoort!

Advies nodig? Bel naar 012 60 02 34 of mail ons verkoop@kantoorstempels.be 

Alle inktsoorten, alle kleuren Voor alle ondergronden Vraag om inktadvies!

Stempel inkt voor verschillende en speciale toepassingen

Ook voor technische inkten bent u bij ons aan het juiste adres, bijvoorbeeld voor het bestempelen van verpakkingen van etenswaren zoals vlees of eieren, maar ook voor hout en metaal. De stempelinkten die we aanbieden (van Colop, Noris en Trodat) zijn uiterst geschikt om lege inktkussens mee te vullen of om een bestaand stempelkussen bij te vullen. Vul nooit een reeds beïnkt stempelkussen met een andere inktsoort! Een stempelinkt kopen kan een uitdaging zijn als u niet precies weet of de inkt geschikt is voor uw materiaal. Advies nodig? Bel dan naar 085 4881881 of mail naar verkoop@kantoorstempels.be 

 

Het grootste assortiment stempelinkt

Om uw shopervaring zo compleet mogelijk te maken verkopen wij niet alleen allerlei stempels en stempelkussens, maar ook de losse stempel inkt die hierbij hoort. U kunt hiermee zelf stempelkussens vullen met de stempel inkt en daarmee bepaald u helemaal zelf wat het resultaat van het stempelen wordt. Er zijn verschillende soorten stempelinkt voor bepaalde stempels en toepassingen.

 

Speciale inkt voor uw stempel

De meest universele stempelinkt is van Colop. Deze gebruikt u om zelfinktende stempels bij te vullen, zodat u geen nieuwe stempel hoeft aan te schaffen wanneer uw inkt op is. Deze inkt zou in combinatie met elk stempelkussen gebruikt kunnen worden. Misschien kunt u het zich voorstellen dat als u op bijzondere materialen wil stempelen, u ook bijzondere inkt nodig hebt. Wij bieden u een compleet overzicht. Zo hebben wij speciaal sneldrogende inkt voor op gladde materialen, zodat de stempel inkt niet gaat afgeven, of watervaste stempelinkt. Wilt u op metaal, hout, textiel of zelfs autobanden gaan stempelen? Elke stempelinkt is bij ons te bestellen. Niet alleen voor op allerlei materialen, maar ook op de mensenhuid is het mogelijk om te stempelen. In discotheken of andere horeca kan dit erg handig zijn als toegangsbewijs bijvoorbeeld. Daarnaast is er ook de UV inkt, die een fluorescerend effect heeft voor op papier.

 

Op zoek naar een speciale toepassing?

Alle stempelinkten die wij verkopen zijn speciaal ontwikkeld om voor allerlei toepassingen geschikt te zijn. Zo staan er zelfs stempels, inkt en kussentjes online die voor kaas, vlees en slagerijen geschikt zijn, of bijvoorbeeld stempelinkt voor op eieren. Mocht u eens een ongelukje met inkt stempels hebben, raden we u onze stempelinkt reiniger aan. Deze maakt handstempels direct professioneel schoon. Een goede onderhoud en reiniging van uw inktstempel zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van de inkt voor de stempel en de stempel zelf. De stempel inkt op basis van alcohol kan uitdrogen op een stempelkussen. Om dit te voorkomen kunt u bij bepaalde inktsoorten een klein beetje verdunningsmiddel toevoegen aan het inkt stempelkussen. Bij een stempel inkt op basis van waterbasis is dit niet het geval. Het verdunningsmiddel is overigens ook te gebruiken als reinigingsmiddel voor de stempels. Op onze website kunt u alle verschillende soorten stempelinkt vinden. Hierbij hebben wij de bijbehorende verdunningsmiddelen weergegeven. Zoekt u toch nog iets anders en heeft u dit nog niet kunnen vinden? We helpen u graag verder via onze helpdesk.

 

Inkt stempel

Voor alle zelf-inktende inkt stempels geldt dat zij nooit bijgevuld mogen worden met een willekeurige inkt. De EOS flashstempel mag alleen beïnkt worden met speciale EOS watervaste stempelinkt. De Colop en Trodat inkt stempels zijn bijna altijd gevuld met inkt voor stempels op waterbasis. En de zelf-inktende inkt stempel Reiner moet gevuld worden met oliehoudende inkt. Gaat u stempelinkt kopen voor uw stempel dan kunt u beter een reeds beïnkt reservekussentje kopen om te voorkomen dat u gaat stempelen met een verkeerde inkt voor stempels. Ook voor inkt voor stempelkussens moet u de juiste stempelinkt kopen. Bij een inkt stempel is het dus erg belangrijk dat er goed gekeken wordt of de juiste inkt voor stempel gebruikt wordt omdat het resultaat anders kan tegenvallen of zelfs in zijn geheel geen afdruk meer kan geven.

 

Inkt voor stempelkussen

Standaard stempelkussens hebben een gewone inkt voor stempelkussens. Deze inktstempels hebben een inkt op waterbasis. Heeft u echter een inkt stempelkussen met een andere inkt erin zoals, textielinkt, archiefinkt of een watervaste stempelinkt let dan goed op bij het stempelinkt online kopen dat u de juiste aanschaft. Er is een hele grote keuze voor inkt voor stempels. Van stempelen op gewoon papier tot aan stempelen op autobanden, kunststof of etenswaren. U kunt ervan uitgaan dat zelf-inktende stempels bijna altijd op waterbasis zijn en dus alleen geschikt zijn voor standaard (niet glad) papier. Voor bijna alle andere toepassingen heeft u een losse handstempel nodig in combinatie met speciale stempelinkt. Voordat u gaat stempelen controleer dan eerst goed of u de juiste inkt stempel en inkt voor stempelkussen heeft zodat er geen fouten ontstaan.