INFORMATIE KANTOORSTEMPELS.BE

 
Als u problemen heeft met onze site, iets niet kunt vinden of bijvoorbeeld iets speciaals wil, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Zij staan u graag met raad en daad te woord: +31 85 488 18 83. Iedere opdracht voor stempels, groot of klein, is bij ons welkom. Onze bezoek openingstijden van onze locatie in Eindhoven zijn maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Mocht het om wat voor een reden dan ook niet lukken met het online opmaken van een stempel en wilt u buiten de helpdesktijden toch een order doorgeven, dan kunt u uw order aan verkoop@kantoorstempels.be en wij zullen hem in behandeling nemen.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u graag een offerte aanvragen omdat u net even iets anders wilt. Dan maken wij graag een offerte voor u, ook voor grotere aantallen of complexe aanvragen. U kunt uw aanvragen doorgeven aan verkoop@kantoorstempels.be.

 

VERZENDEN 

Als u op werkdagen vóór 15.00 uur uw bestelling doorgeeft, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt.
Indien u uw bestelling wilt laten verzenden wordt deze bij Postnl aangeboden, die uw bestelling op het door u opgegeven adres meestal bezorgt binnen 24-48 uur.

 

BETALING

Indien wij uw bestelling opsturen brengen wij € 5,95 verzendkosten / verpakking-en administratie kosten in rekening. Bij uw zending ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen dient te voldoen op bankrek. nr. 57.92.38.555. Iban: NL50ABNA0579238555. Bic: ABNANL2A. Natuurlijk is het mogelijk om direct online te betalen met Banktransfer / Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro.

 

REGISTRATIE

U heeft op onze site de mogelijkheid u te registreren. Dit heeft diverse voordelen:
U hoeft slechts één keer uw adresgegevens in te vullen.
Uw bestelde stempels worden in uw persoonlijke archief bewaard. Overzichtelijk en makkelijk om later nóg eens dezelfde stempel te bestellen of aan te passen.
U wordt door ons af en toe op de hoogte gehouden van onze nieuwe, misschien voor u aantrekkelijke producten.
Deze registratie is echter géén verplichting om op onze site te kunnen bestellen. Bij een éénmalige order kunt u aan het einde van uw order ook eenmalig uw gegevens invullen.
 
 
Productie Kantoorstempels.be
Quinten Matsyslaan 35
5642 JC, Eindhoven, Noord-Brabant
Nederland
 
+31 85 488 18 83
Mail verkoop@kantoorstempels.bel 
 
Kantoorstempels.be is onderdeel van de Stultiens Group VOF
KvK 66725577
B.T.W. nr. NL856674114B01