Adres stempels

Kantoorstempels.be, dé specialist voor al uw adres stempels!

Bent u op zoek naar die handige adres stempels voor uw bedrijf of onderneming of wilt u zelf een adres stempel maken? Dan bent u bij Kantoorstempels op het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten kwaliteitsstempels, waaronder adres stempels, in onze eigen stempelfabriek.
Een adres stempel is onmisbaar binnen uw kantoor. Hoe vaak komt het niet voor dat de adresgegevens ergens op moeten worden vermeld? Een adres stempel met logo is ook erg geschikt voor het merken van literatuur of andere zaken die u als uw bedrijfseigendom wilt kenmerken. Een adres stempel kopen is echt een must en een adres stempel maken is bij Kantoorstempels zo gebeurd.

 

Adres stempel bestellen bij Kantoorstempels

Een adres stempel kopen of een adres stempel bestellen bij Kantoorstempels is heel eenvoudig. U ontwerpt online uw eigen adres stempels of adres stempel met logo, eventueel met ondersteuning van onze helpdesk. Daarna gaan wij direct met uw bestelling aan de slag.
Wanneer u uw adres stempels met spoed nodig hebt en u plaatst uw bestelling vóór 15:00 uur bij Kantoorstempels, dan sturen wij uw bestelling dezelfde dag nog met PostNL op.


Adres stempels maken

Bij Kantoorstempels kan u uw eigen, unieke adres stempel laten maken, geheel naar eigen wensen en inzicht. Online ontwerpt u met onze creator heel eenvoudig de gewenste opmaak, net zoals in Word, maar ook het uploaden van eigen bestanden behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard staan wij tijdens dit proces voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.
Vervolgens gaan wij met uw bestelling aan de slag en worden uw adres stempels in onze eigen stempelfabriek vervaardigd. Uw stempel wordt met een lasermachine van hoogwaardig rubber gemaakt. Pas na een grondige controle wordt de stempel voor verzending verpakt. Zo springt uw adres er altijd uit door de scherpe afdruk.
Wist u dat stempels maken nog voor een groot deel uit handwerk bestaat? Daarom levert Kantoorstempels alleen de allerbeste kwaliteit stempels!
Wilt u met spoed adres stempels laten maken? Een adres stempel kopen en voor 15:00 uur op werkdagen bij Kantoorstempels bestellen betekent dat uw bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden.


Wat Kantoorstempels nog meer biedt

Kantoorstempels levert heel veel soorten bedrijfsstempels, dus niet alleen een adres stempel. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van brandstempels. Met een brandstempel (met uw bedrijfslogo) kan u heel veel materialen brandmerken. Denk hierbij aan materialen als pallets, hout, rubber, karton, fineer, of kunststof. Eigenlijk mag een brandstempel mag in uw onderneming dus niet ontbreken en zal zo'n brandmerk pogingen tot diefstal van bedrijfseigendommen ontmoedigen. Brandstempels kunnen door ons met elke gewenste tekst of afbeelding worden geleverd. Onze klantenservice is u hierbij graag behulpzaam.

Behalve bedrijfsstempels voor diverse branches leveren wij ook alle accessoires en toebehoren zoals stempelkussens, stempelinkt, inktkussens en reservekussens.


Kantoorstempels, waar klant en kwaliteit voorop staan

Kantoorstempels.nl levert niet alleen kwalitatief uitmuntende stempels, ook krijgt u bij ons de beste service! Zo staat onze klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u met het plaatsen van uw bestelling te ondersteunen. Daarom waarderen onze klanten ons gemiddeld met liefst een 8.9, iets waar we erg trots op zijn.