Colop Expert Line 3960 LD

Colop eXpert 3960 LD

Metalen datumstempel met datum links. Colop eXpert Line 3960 met datum links van het midden. Afdrukformaat van maximaal 106x55mm

Meer informatie

Afdrukformaat: 106 x 55mm

157,53 Excl. btw
190,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop eXpert 3960 LD - Zelfinktende Datum/Tekst Stempel

De Colop eXpert 3960 LD is een krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels. Met dit stempelapparaat kunt u uw eigen stempelafdruk eenvoudig online ontwerpen en afdrukken van maximaal 106x55mm creëren. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3960 LD biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. De stempel biedt ruimte voor maximaal 12 regels tekst, waarvan drie boven de datum en drie eronder. Uiteraard kunt u ook minder tekst gebruiken.

 

Voordelen:

  • Hoge kwaliteit: De Colop eXpert 3960 LD is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor het een duurzame en betrouwbare stempel is voor langdurig gebruik.
  • Eenvoudig ontwerpen: Met dit stempelapparaat kunt u gemakkelijk uw eigen aangepaste stempelafdruk online ontwerpen, zodat u precies de tekst en lay-out krijgt die u wenst.
  • Datum links van het midden: In tegenstelling tot de standaard datumstempels met de datum in het midden, heeft de Colop eXpert 3960 LD de datum slim gepositioneerd aan de linkerkant van het midden, wat zorgt voor een unieke en professionele uitstraling.
  • Lange levensduur van inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat betekent dat u niet vaak hoeft bij te vullen en consistent heldere afdrukken kunt verwachten.
  • Veelzijdigheid: Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, met deze stempel kunt u diverse teksten en datums in één afdruk combineren, waardoor u tijd bespaart bij het stempelen van documenten.
  • Groot afdrukformaat: De maximale afdrukafmeting van 106x55mm biedt voldoende ruimte voor duidelijke en goed leesbare stempelafdrukken.
  • Geschikt voor meerdere toepassingen: Van officiële documenten tot creatieve projecten, de Colop eXpert 3960 LD past zich aan aan verschillende toepassingen met uitstekende prestaties.

Met de Colop eXpert 3960 LD datum/tekst stempel bent u verzekerd van een efficiënte, professionele en gebruiksvriendelijke oplossing voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.