Grote stempels

Grote stempels laten maken?

Wij zijn gespecialiseerd in extra grote handstempels en de toepassingen daarvoor. U kunt bij ons grote stempels laten maken met uw eigen ontwerp. De monturen van deze grote stempels zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Wilt u grote stempels bestellen om te stempelen op papieren zakken of tassen, doggy bags, kraft papier, verzenddozen, glad papier zoals flyers en brochures of op ander speciaal materiaal? Het kan allemaal met deze handstempels. Het formaat van de grootste stempel die wij standaard verkopen is 200 x 200 mm. Echter zijn we ook in staat om speciale grote stempels met een formaat naar wens te maken. Omdat wij de stempelplaten van hoogwaardig rubber maken (en niet van polymeer) kunt u elke soort stempelinkt gebruiken zonder dat dit het rubber van de stempel aantast. Zo is elke grote stempel van de beste kwaliteit en met altijd een scherpe afdruk. Een grote stempel laten maken bij ons is dus gegarandeerd een grote stempel van top kwaliteit.

Grote stempels laten maken of grote stempels bestellen is bij ons zo voor u geregeld. De meeste producten hebben een levertijd van slechts één werkdag. Grote stempels bestellen vóór 15.00 uur betekent dat het product dezelfde werkdag nog verstuurd wordt.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

Stempels laten maken met uw ontwerp

Grote stempel online ontwerpen?

Wilt u een grote stempel laten maken? Ontwerp uw eigen grote stempel met behulp van onze gratis online creator. Dit kan ook een grote stempel met logo zijn aangezien u hier zelf een logo of afbeelding kunt uploaden en er tekst aan toe kunt voegen. Natuurlijk is het ook mogelijk om grote stempels te ontwerpen met alleen tekst of alleen een grote stempel met logo. Zelfs een kant en klaar PDF-bestand uploaden is geen probleem bij ons. Let er dan wel op dat alle afbeeldingen zwart-wit moeten zijn, geen grijswaarden bevatten en minimaal 600 dpi (kwaliteit van de afbeelding) hebben bij een plaatsing van één op één. Een grote stempel met logo is dus makkelijk vanuit huis of werk te ontwerpen.

 

Grote stempel laten maken met bijbehorende inktkussens en inkt?

Bij een grote stempel hoort natuurlijk ook een geschikt inktkussen dat u kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Deze extra grote inktkussens hebben wij speciaal voor de grote stempels op voorraad. Het speciale TopPad inktkussen is ontwikkeld om sneldrogende inkten lang vast te kunnen houden om op deze manier uitdroging tegen te gaan. Het TopPad sluit goed af waardoor inkten op alcoholbasis niet snel vervliegen. Uit verschillende testen is gebleken dat de inkt wel drie maanden goed blijft in een TopPad. Bij een gewoon stempelkussen is de inkt gemiddeld in drie dagen droog. Dat is dus een groot verschil! Daarnaast hebben wij een grote keuze in inkten voor speciale toepassingen van de beste merken zoals Noris en STK. Wij hebben grote expertise met betrekking tot inkten en hun toepassingen en u kunt onze helpdesk 7 dagen in de week bellen voor meer informatie.

Momenteel is het gebruik van grote stempels met een logo om papieren zakken te stempelen heel populair. Hierbij is het extra belangrijk dat de stempelafdruk niet gaat vlekken. Gaat u grote stempels bestellen om zakken te bedrukken? Dan hebben wij een aantal inkten die we u graag willen aanbevelen wanneer u bijvoorbeeld een grote stempel met logo gebruikt. Noris 191 is vooral geschikt voor de iets dikkere craftzakken. In combinatie met de grote stempels geeft dit een mooie afdruk. Coloris R9FP juist vooral geschikt voor de dunnere craftzakken. Het voordeel van deze inkt is dat het snel droogt en daardoor ook niet meer vlekt. Beide inkten vlekken uiteraard ook niet zodra het nat wordt.

 

Grote stempels moeilijker te stempelen?

Heeft u een grote stempel laten maken? Dan kan het afstempelen soms wat lastiger zijn. Om ervoor te zorgen dat ook grote stempels een mooi resultaat leveren, adviseren wij om zonder al te veel kracht zo’n 4 tot 5 keer op het beïnkte inktkussen te deppen. Door te hard te drukken met de grote stempel op het stempelkussen wordt de inkt van de stempel af en juist in de groeven gedrukt. Hierdoor krijg je niet het gewenste resultaat. Stempel vervolgens met de grote stempel op het materiaal dat u wilt bestempelen. Zorg er ook voor dat u de inktdoos meteen na gebruik sluit. Zo krijgt u met de grote stempel een mooi resultaat.