Grote stempels

Grote stempel laten maken?

Kantoorstempels.be is gespecialiseerd in extra grote handstempels en de toepassingen daarvoor. U kunt bij ons grote stempels laten maken met uw eigen ontwerp. De monturen van deze grote stempels zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Wilt u grote stempels bestellen om te stempelen op papieren zakken of tassen, verzenddozen, glad papier zoals flyers en brochures of op ander speciaal materiaal? Het kan allemaal met deze handstempels. De stempelplaten zijn gemaakt van hoogwaardig rubber. Hierdoor kunt u elke soort stempelinkt gebruiken zonder dat dit het rubber van de stempel aantast. Een grote stempel laten maken bij ons is dus gegarandeerd een grote stempel van top kwaliteit.

Grote stempels laten maken of grote stempels bestellen is bij ons zo voor u geregeld. De meeste producten hebben een levertijd van slechts één werkdag

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.
 

Bekijk onze grote stempels
 

Grote stempel online ontwerpen

Wilt u een grote stempel laten maken? Ontwerp uw eigen grote stempel met behulp van onze online creator. Dit kan ook een grote stempel met logo zijn aangezien u deze eenvoudig zelf kunt uploaden. Natuurlijk is het ook mogelijk om grote stempels te ontwerpen met alleen tekst of alleen een grote stempel met logo. Zelfs een kant-en-klaar PDF-bestand uploaden is geen probleem bij ons. Let wel op dat het bestand:

  • zwart-wit moet zijn;
  • geen grijswaarden mag bevatten en;
  • minimaal 600 dpi (kwaliteit van de afbeelding) heeft bij een plaatsing van één op één.

Een grote stempel met logo is dus makkelijk vanuit huis of werk te ontwerpen.

 

Grote stempel laten maken: inclusief inktkussens en inkt

Bij een grote stempel hoort natuurlijk ook een geschikt inktkussen dat u kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Deze extra grote inktkussens hebben wij speciaal voor de grote stempels op voorraad. Het speciale TopPad inktkussen is ontwikkeld om sneldrogende inkten lang vast te kunnen houden om op deze manier uitdroging tegen te gaan. Het TopPad sluit goed af waardoor inkten op alcoholbasis niet snel vervliegen. 

Daarnaast hebben wij een grote keuze in stempelinkten voor speciale toepassingen. Wij hebben grote expertise met betrekking tot inkten en hun toepassingen en u kunt onze helpdesk 7 dagen in de week bellen voor meer informatie.

Momenteel is het gebruik van een grote stempel met een logo om papieren zakken te stempelen heel populair. Hierbij is het extra belangrijk dat de stempelafdruk niet gaat vlekken. Gaat u grote stempels bestellen om zakken te bedrukken? Dan hebben wij een aantal inkten die we u graag willen aanbevelen: 

  • Noris 191 is vooral geschikt voor de iets dikkere craftzakken. In combinatie met de grote stempels geeft dit een mooie afdruk.
  • Coloris R9FP juist vooral geschikt voor de dunnere craftzakken. Het voordeel van deze inkt is dat het snel droogt en daardoor ook niet meer vlekt. Beide inkten vlekken uiteraard ook niet zodra het nat wordt.

 

Stempelen met grote stempels 

Heeft u een grote stempel laten maken? Dan kan het afstempelen soms wat lastiger zijn. Om ervoor te zorgen dat ook grote stempels een mooi resultaat leveren, adviseren wij om zonder al te veel kracht een aantal keer op het beïnkte stempelkussen te deppen. Stempel vervolgens met de grote stempel op het materiaal dat u wilt bestempelen. Zorg er ook voor dat u het inktkussen meteen na gebruik sluit. Zo krijgt u met de grote stempel een mooi resultaat.

Door té hard te drukken met de grote stempel op het stempelkussen wordt de inkt van de stempel af en juist in de groeven gedrukt. Hierdoor krijgt u niet het gewenste resultaat.