Grote stempels

Kantoorstempels.be is gespecialiseerd in extra grote handstempels en de toepassingen daarvoor. Deze monturen van deze grote stempels zijn gemaakt van hout. Wilt u stempelen op papieren zakken of tassen, doggy bags, kraft papier, verzenddozen, glad papier zoals flyers en brochures of op anders speciaal materiaal? Het kan allemaal met deze stempels. Het formaat van de grootste stempel die standaard wij verkopen is 200 x 200 mm. Echter zijn we ook in staat om speciaal naar wens stempels te maken. Omdat wij de stempelplaten van rubber maken (en niet van polymeer) kan u iedere stempelinkt soort gebruiken zonder dat het het rubber van de stempel aantast.

 

 

Grote stempels

Hoe ontwerp je een grote handstempel?

Ontwerp uw eigen grote stempel in onze gratis online creator. U kan hier zelf een logo of afbeelding uploaden en er tekst aan toevoegen. Natuurlijk is het ook mogelijk grote stempels te ontwerpen met alleen tekst of alleen een logo, zelfs een kant en klaar PDF-bestand uploaden is geen probleem bij ons. Let er dan wel op dat alle afbeeldingen zwart-wit moeten zijn en geen grijswaarden bevatten en minimaal 600 dpi (kwaliteit van de afbeelding) heeft bij een plaatsing van 100%.

 

 

Grote stempels met bijbehorende inktkussens en inkt?

Bij een grote handstempel hoort natuurlijk ook een geschikt inktkussen dat u kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Deze inktkussens hebben wij speciaal voor de grote stempels op voorraad. Het speciale TopPad is ontwikkeld om sneldrogende inkten langs vast te kunnen houden. Het TopPad sluit goed af (in tegenstelling tot alle ander inktkussens) waardoor inkten op alcoholbasis niet snel vervliegen. Bij testen is gebleken dan een inkt die in 3 dagen droog is in een gewoon stempelkussen, wel 3 maanden goed blijft in een TopPad. Dat is dus snel terugverdiend! Daarnaast hebben wij de grootste keuze in inkten voor speciale toepassingen van Noris en STK. Wij hebben grote expertise en u kan onze helpdesk 7 dagen in de week bellen voor meer informatie.