Gutenberg rode lakstaaf voor lakstempel

Gutenberg lakstaaf rood

Originele Gutenberg rode lak. Te gebruiken bij een lakstempel.

Meer informatie
5,79 Excl. btw
7,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Levertijd lakstempels 1 à 3 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00

(Notaris)Lakstaaf van het bekende merk Gutenberg in officiele kleur rood, groot formaat, afhankelijk van de maat lakstempel maakt U hier ongeveer 30 lak afdrukken mee. Ideale lak voor het verzegelen van brieven, het versieren van familiedrukwerk, oorkonden, diploma's e.d. Onder de rode lak kan een lintje verwerkt worden waardoor je twee documenten aan elkaar kan bevestigen. Let op! Bij het verzenden van 1 lakstaaf kan breuk ontstaan. Het risico is voor de ontvanger. Een gebroken lakstaaf kan gewoon nog gebruikt worden. Het beste legt u de brokjes rode lak op een lepel en verwarmd deze. Zodra hij vloeibaar is giet u wat rode lak op uw papier/karton en druk daar de "koude" lakstempel in. Zo krijgt u de mooiste rode lakzegel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.