Houten Stempels

Houten stempels, vormen en formaten

Houten handstempels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld een vierkante, rechthoekige of ronde houten stempel laten maken. Ook kunnen wij voor u een houten stempel maken in iedere gewenste afmeting. Voor iedere toepassing is er wel een geschikte houten stempel te maken.

☑️ Kies het juiste type houten stempel uit en klik daarop.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel met houten montuur dezelfde dag.
 

Bekijk onze houten stempels
 

Houten stempel met logo

Daarnaast kunt u een houten stempel laten maken met logo en met zowel tekst en logo. Met een houten stempel met logo komt uw bedrijf professioneel voor de dag. De houten stempels kunnen zowel gebruikt worden als kantoorstempel, boekhoudstempel, bedrijfsstempel of voor het bestempelen van verpakkingen. Dit laatste dan wel weer in de meeste gevallen met een speciale inkt i.v.m. de droging van de inkt op karton e.d.

Wilt u ook graag een eigen houten stempel laten maken? Dan bent u bij Kantoorstempels aan het juiste adres! Wij leveren kwalitatieve en hoogwaardige stempels naar wens. Een gepersonaliseerde houten stempel maken is bij ons zo geregeld en zeer voordelig.

 

Ontwerp extra diep gelaserd 

Zodra wij het ontwerp ontvangen hebben gaan wij aan de slag met het uitsnijden van het rubberen plaatje van de houten handstempel. Dit gebeurt met een laserstraal. De houten stempels worden extra diep gelaserd op een rubberen stempelplaat waardoor ze een nauwkeurige en professionele kwaliteit bieden. Nadat de stempels zijn uitgesneden worden de stempels verstuurd en kunt u de houten stempels binnen een dag bij u thuis verwachten.

Daarnaast kunt u bij Kantoorstempels ook terecht voor een stempelkussen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. 

 

Houten stempel met tekst bestellen 

Op zoek naar een houten stempel voor op de werkvloer? Gelukkig is een stempel laten maken vrij eenvoudig en kan dit snel. Maak een professionele indruk en ga aan de slag met het ontwerpen van uw unieke stempels. Wilt u graag een vierkante of ronde houten stempel laten maken? Ontwerp uw eigen stempel het eenvoudig online!

Een stempel laten maken kan volledig naar wens. Zo kunt u zelf online in onze creator een tekst invoeren en een afmeting kiezen.

Een houten stempel laten maken met logo of andere afbeelding vereist namelijk een geschikte resolutie en een optimaal contrast. Kies daarom een logo of afbeelding dat niet te veel volvlakken bevat. Hierdoor komt zowel de stempel als de afdruk niet volledig tot zijn recht.

Een houten handstempel is geschikt voor alle inktsoorten, aangezien wij hiervoor speciaal rubber gebruiken. Hierdoor kunt u langdurig van de stempels gebruik blijven maken.

 

Houten stempel laten maken met logo

Houten stempels zijn ideaal voor op het kantoor, in de winkel of voor elke andere werkplek. Wilt u ook graag houten stempels met logo laten maken voor uw onderneming? Bestel dan eenvoudig uw persoonlijke houten stempel online bij Kantoorstempels en ontvang na één dag uw unieke gepersonaliseerd houten stempel met logo en/of tekst.
 

Stempel voor op hout te stempelen

Wilt u een stempel voor op hout te stempelen aanschaffen dan adviseren wij u een stempel met houten montuur en een los stempelkussen. Een afdruk met een stempel voor op hout heeft een sneldrogende inkt nodig. Hiervoor adviseren wij het StazOn stempelkussen. Deze droogt snel op het hout waardoor de inkt niet de tijd krijgt om in de nerven van het hout zich te verspreiden.
 

Houten hobby stempels

Tenslotte zijn er ook nog de houten hobby stempels. Dit zijn Woodies die u kunt gebruiken ter versiering van een kaart of een cadeautje. Kijk voor meer informatie hierover bij de Woodies.