Klei stempel

Extra diepe afdruk met klei stempel op maat

Vrijwel iedere zelfstandig werkende keramist zal zijn of haar kunst- en gebruiksvoorwerpen van klei stempelen. Een eigen handtekening of signatuur laat zien wie de maker is. Dat is niet anders voor hobbyisten. Veel mensen zien het werken met klei als een hobby die vooral ontspant, maar ook voldoening schenkt. Ook zij zullen in klei een afdruk maken van hun handtekening of initialen. Of u nu beroepsmatig met klei bezig bent of als hobbyist voorwerpen maakt van klei, bij ons kunt u terecht voor een mooie klei stempel die uw keramiek helemaal compleet maakt.

☑️ Kies het juiste type klei stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw klei stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Klei Stempel

Extra diepe afdruk voor het mooiste resultaat

Met onze lasermachine drukken wij extra diep in de rubberen stempelplaat van de klei stempel. Hierdoor ontstaat een mooi en diep reliëf in de handstempel. Daarmee kunt u gemakkelijk in de natte klei stempelen. In onze collectie handstempels kunt u kiezen uit een groot aantal formaten en vormen om uw handtekening, monogram of logo in te laten laseren door onze stempelmakers. Wij hebben kleine, extra grote, vierkante en ronde modellen handstempels die geschikt zijn om extra diep te laseren. Het grote voordeel van deze klei stempels is, dat u geen inkt nodig hebt om een goed en duidelijk zichtbare signatuur op uw kunstwerk achter te laten. Een leuke bijkomstigheid is dat deze stempel met extra diep reliëf ook geschikt is om bijvoorbeeld koekjesdeeg mee te stempelen.
 

Handtekening zetten met een klei stempel

Als keramist wilt u toch dat uw kunstwerk of het keramieken gebruiksvoorwerp herkend wordt als zijnde het uwe. Dan is het logisch dat u op het voorwerp een eigen unieke handtekening wilt zetten. Door in klei een afdruk te maken, is het voor iedereen duidelijk dat het werk van uw hand komt. 

Een klei stempel is daarom een onmisbaar item, omdat u hiermee op alle door u gemaakte stukken een eigen uniek signatuur in klei kan stempelen. Iedere klei stempel uit ons assortiment die u besteld, is van duurzame en hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Omdat er geen inkt aan te pas komt, kunt u eindeloos in de nog vochtige en zachte klei een afdruk maken van uw signatuur.

 

Klei stempel maken

Wilt u in klei een afdruk maken van uw eigen signatuur, dan kunt u via ons gratis online ontwerpprogramma uw eigen kleistempel maken. Personaliseer uw keramieken kunst- of gebruiksvoorwerp door een afbeelding te uploaden of tekst toe te voegen. Dat kan uw bedrijfsnaam of -logo zijn, uw initialen, een korte slogan of elk andere soort tekst. Bij de verschillende handstempels ziet u precies hoeveel regels tekst er op de passen. U kunt vervolgens het lettertype en de tekstformaat aanpassen. Is er iets niet duidelijk, bijvoorbeeld hoe u kunt aangeven dat het om een kleistempel gaat? Wij helpen u graag verder via de telefoon, e-mail of chatfunctie. Als het ontwerp van uw keramistenstempel klaar is, kunt u de proefdruk bekijken. Na het ontvangen van de opdracht, gaan wij meteen aan de slag.