Klei stempel

Klei stempels: voor een extra diepe afdruk

Vrijwel iedere zelfstandig werkende keramist zal zijn of haar kunst- en gebruiksvoorwerpen van klei stempelen. Een eigen handtekening of signatuur laat zien wie de maker is. Dat is niet anders voor enthousiaste hobbyisten. Veel mensen zien het werken met klei als een hobby die vooral ontspant, maar ook voldoening schenkt. Zij zullen ook hun handtekening of initialen graag in klei afdrukken. Of u nu professioneel met klei werkt of als hobbyist creatief bezig bent met klei, bij ons vindt u de perfecte klei stempel om uw keramiek helemaal tot zijn recht te laten komen.

☑️ Kies het juiste type klei stempel uit.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw klei stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel. En laat ons weten dat het om een klei stempel gaat.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.
 

Onze houten handstempels
 

Klei Stempel

Extra diepe reliëf: voor het mooiste resultaat

Zit u eraan te denken om in klei te gaan stempelen? Met onze lasermachine drukken wij extra diep in de rubberen stempelplaat van een houten handstempel. Hierdoor ontstaat een mooi en diep reliëf in het rubber. De houten stempel is dan een perfecte klei stempel waarmee u gemakkelijk in natte klei kunt stempelen. 

 

Klei stempel laten maken

In onze collectie handstempels kunt u kiezen uit een groot aantal formaten en vormen om uw handtekening, monogram of logo in te laten laseren. Wij hebben kleine, extra grote, vierkante en ronde modellen handstempels die geschikt zijn om extra diep te laseren. Vermeld bij uw bestelling in het veld 'opmerkingen' dat u een klei stempel wenst. Zo weten wij dat we de graveerdiepte goed moeten afstemmen.

  • Het grote voordeel van klei stempels is dat u geen inkt nodig hebt om een goed en duidelijk zichtbare afdruk op uw kunstwerk achter te laten.
  • Een leuke bijkomstigheid is dat deze stempel met extra diep reliëf ook geschikt is om bijvoorbeeld koekjesdeeg mee te stempelen.

 

Uw handtekening in klei vereeuwigen

Als keramist wilt u dat uw kunstwerk of keramisch gebruiksvoorwerp wordt herkend als het uwe. Het is dan ook logisch dat u een unieke handtekening op het object wilt zetten. Door een afdruk in klei te maken, is het voor iedereen duidelijk dat het werk van uw hand is.

Een klei stempel is daarom onmisbaar, omdat u hiermee op al uw gemaakte stukken een eigen, unieke signatuur in klei kunt stempelen. Elke klei stempel in ons assortiment is van duurzame en hoogwaardige kwaliteit en gaat jarenlang mee. Omdat er geen inkt aan te pas komt, kunt u eindeloos afdrukken maken van uw signatuur in de nog vochtige en zachte klei.

 

Klei stempel laten maken bij Kantoorstempels.be

Wilt u een eigen afdruk in klei maken? Creëer met ons handige online ontwerpprogramma uw eigen klei stempel. Personaliseer uw keramieken kunstwerk of gebruiksvoorwerp door een afbeelding te uploaden of tekst toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, initialen, een korte slogan of elke andere tekst zijn.

Bij de verschillende handstempels ziet u precies hoeveel tekstregels erop passen. Vervolgens kunt u het lettertype en de tekstgrootte aanpassen. Zodra het ontwerp van uw keramistenstempel klaar is, kunt u de proefdruk bekijken. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij direct aan de slag. 

Als er iets niet duidelijk is, zoals hoe u kunt aangeven dat het om een kleistempel gaat, neem dan contact met ons op.