Stempel betaald

Raakt u het overzicht wel eens kwijt binnen uw administratie?

Met onze betaald stempel maakt u in ieder geval eenvoudig het verschil tussen de niet betaalde facturen en betaalde facturen, wel zo makkelijk toch? Met de betaald stempels zet u eenvoudig een afdruk op papier met de tekst Betaald. Hoe u deze in zet is volledig aan u. Wij zien vaak dat de afdruk geplaatst wordt op facturen, maar ook op kassabonnen en dergelijke. De mogelijkheden voor het gebruik van een betaald stempel zijn eindeloos. Evenals het formaat en de vormgeving van de stempel. Gaat u voor een kleine stempel of voor een grote betaald stempel? Wij bieden diverse mogelijkheden qua inktkleur aan voor betaald stempels. Dit zijn allemaal punten die meespelen in het eindresultaat. Het ontwerpen van de stempel kan bij ons eenvoudig online of u kiest uit één van onze kant-en-klaar stempels. Bij ons profiteert u daarnaast ook van erg snelle levertijden. Wanneer u bij ons op een werkdag vóór 15:00 uur uw betaald stempel besteld gaat deze nog dezelfde dag al op de post.

☑️ Kies het juiste type stempel betaald uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel betaald ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel betaald dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

betaald stempel

Port betaald stempel

Ideale port betaald stempels om uw post te frankeren in plaats van het plakken van postzegels. De manier van frankeren door middel van een stempel is uitsluitend toegestaan voor bedrijven met een zakelijke overeenkomst met Bpost. Om het poststuk daadwerkelijk bij de gewenste bestemming te laten arriveren dient u deze in te leveren bij een Business Point van Bpost. Wanneer u gebruik maakt van een port betaald stempel geschiedt de betaling in de meeste gevallen achteraf op factuur. Wij bieden op onze webshop diverse mogelijkheden aan om de port betaald afdruk met één beweging op papier te zetten. Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een zelf-inktende stempel, hiermee staat in één druk de gehele inhoud op papier. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een houten handstempel inclusief een los inktkussen. Wilt u ook een port betaald stempel of een gewone Betaald stempel voor de administratie? Dan bestelt u die bij ons eenvoudig en u profiteert van erg snelle levertijden.

Stempel betaald inclusief datum

Wij hebben natuurlijk, zoals hierboven al aangegeven, stempels met de mogelijkheid om de tekst “betaald” eenvoudig en snel op papier te krijgen. Maar hoe handig is het om hier ook automatisch de datum bij af te drukken? Wij vinden dat heel handig. Wij hebben datumstempels in ons assortiment waarbij het mogelijk is om rondom de datum zelf uw eigen tekst te plaatsen. Zo wordt de tekst geplaatst die u zelf online hebt vormgegeven plus een datum. Denk bijvoorbeeld aan een stempel Betaald 00-00-0000. Super eenvoudig te maken en de afdruk staat binnen één handomdraai op papier. Ook voor deze stempel 'betaald' geldt dat het in diverse formaten en kleuren inkt te verkrijgen is. De Classic zelf-inktende stempels zijn een tikkeltje hoger, maar het is zeker handig voor het overzicht in uw administratie, om te werken met een betaald stempel met datum. Zo behoudt u het overzicht en ziet u in één oogopslag of een factuur betaald is en zo ja wanneer.