Stempel met logo

Wilt u een stempel met logo laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat het voor u snel en makkelijk is om uw gewenste logo stempel online te ontwerpen, met behulp van onze ontwerp tool, en te bestellen. Aangezien wij de stempels zelf maken in onze stempelfabriek hebben de meeste producten een levertijd van slechts één werkdag. Het maakt daarbij niet uit waar u woont in België. Besteld u de stempel met logo vóór 15.00 uur dan wordt het pakketje diezelfde werkdag nog verzonden.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel met logo ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Stempel met logo

Stempels met logo van top kwaliteit

Onze stempels met logo zijn van hoge kwaliteit. De bekende merken van Trodat en Colop in combinatie met onze productie staan hier garant voor. In onze stempelfabriek maken we gebruik van verschillende geavanceerde technologieën. Zo wordt het rubber gegraveerd met een lasermachine om een scherpe afdruk te creëren. De laser zorgt er ook voor dat er heel nauwkeurig wordt gewerkt waardoor alle details in uw stempel met eigen logo zichtbaar zijn. Daarnaast zijn de stempelplaatjes van de logo stempels gemaakt van duurzaam rubber. Dit is kwalitatief rubber dat niet uitdroogt. Dit rubber is ook speciaal gemaakt voor alle soorten stempelinkten zodat uw stempel logo mooi op papier afgedrukt kan worden.

Tijdens het fabriceren van uw stempel vinden er verschillende controles plaats zodat wij er zeker van zijn dat u de perfecte stempel met logo geleverd krijgt. Nog voordat de stempel gemaakt wordt, is uw bestelling gecontroleerd. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gekeken of wij kunnen voldoen aan uw wensen en of uw bestelling overeenkomt met hetgeen wat wij gaan produceren.

Voordat uw ontwerp gegraveerd wordt in het stempelrubber wordt dit rubber ook gecheckt op oneffenheden. Na het graveren wordt het rubber op het stempelmontuur geplakt. Zodra dit gedaan is wordt er gekeken of de stempel een scherpe afdruk geeft en uw ontwerp gedetailleerd zichtbaar is. Bij logo stempels komt dit heel precies. Vlak voor het inpakken van uw bestelling wordt nogmaals gecontroleerd of dit overeenkomt met de daadwerkelijke bestelling. Denk bijvoorbeeld aan de juiste kleur van de inkt en het juiste formaat van de stempel.

 

Logo stempels naar uw wens

Om uw logo stempels helemaal naar uw smaak en wensen te creëren, maakt u gebruik van onze online stempel-creator. Hier vindt u verschillende mogelijkheden om het ontwerp van de logo stempel te maken. De tekst die u toevoegt is aan te passen op verschillende manieren. Zo kunt u het lettertype of de lettergrootte veranderen. Maar u kunt ook een tekst ontwerpen door deze cursief of dikgedrukt te maken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende lijnen en frames om uw ontwerp verder vorm te geven. Zo heeft u binnen een handomdraai de juiste stempel met uw eigen logo en tekst. Om het nog iets makkelijker te maken voor u bieden we een aantal reeds ontworpen templates aan in de online creator ter inspiratie. Deze kunt u uiteraard aanpassen zodat u een ontwerp voor uw stempel met logo kunt maken. Heeft u zelf al een ontwerp voor uw logo stempel? Een stempel met logo laten maken was nog nooit zo makkelijk! Upload uw eigen ontwerp en u kunt direct doorgaan met het bestellen van uw stempel. Zorg er wel voor dat dit een duidelijk ontwerp is in zwart/wit waarbij de resolutie minimaal 600 dpi is. Een stempel met logo maken kan dus heel snel en éénvoudig vanuit uw werk of vanuit huis.

 

Logo stempel laten maken bij ons

U kunt uw eigen stempel met logo vormgeven via onze gratis online creator. Daarvoor hebben we een groot aanbod met verschillende soorten en maten stempels met logo. De ene logo stempel is weer meer geschikt voor bepaalde situaties dan een andere logo stempel. Om erachter te komen welke stempels met logo het beste bij uw situatie passen, kunt u hierboven kijken bij de verschillende categorieën. De 18-plus stempel is bijvoorbeeld een speciale stempel logo voor de horeca waarmee een entreebewijs kan worden gestempeld. Daarnaast hebben we een antibacteriële stempel logo die speciaal voor o.a. ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen is gemaakt. Dit is de Microban logo stempel met een antibacteriële werking. De grip van uw logo stempel dat u vasthoudt tijdens het stempelen is dus antibacterieel. De bacteriën en schimmels verdwijnen binnen 24 uur. Hiermee zorgen we er dus voor dat u de keuze heeft om een stempel met logo te maken met een hygiënische werking.

Colop, één van onze top merken, biedt een speciale Green Line aan. Dit zijn zelf inktende stempels die milieuvriendelijk zijn. Het stempelmontuur is voor het grootste gedeelte gemaakt van recyclebaar kunststof én de stempel is CO2 neutraal. Dit is dus een geschikte keuze voor bedrijven die duurzaam willen inkopen. De Green Line biedt ook een Pocketstamp. Ook leuk als een origineel en duurzaam geschenk of voor onderweg.

Komt het regelmatig voor dat u de tekst van uw stempel wilt veranderen? Dan is onze Doe-Het-Zelf stempel een goede keuze. Met behulp van de bijgevoegde pincet kunt u de letters en cijfers namelijk zelf uit de strip pakken om vervolgens de nieuwe letters in de strip te drukken. Deze strip zit in de stempel waardoor u de afdruk dus telkens kunt veranderen. Een logo is hierbij niet mogelijk.

 

Stempel met eigen logo bestellen

Bent u klaar met uw stempel met logo maken ontwerpen? Dan kunt u doorgaan naar de bestelfase. Wilt u naast de stempels met logo nog andere producten toevoegen, denk dan bijvoorbeeld aan de bijbehorende inktsoorten of stempelkussens. Tevreden met uw bestelling dan kunt u het aankoopproces afronden en kunt u uw logo stempels snel verwachten.

Mocht het inktkussentje van uw zelf-inktende stempel leeg zijn dan kunt u gewoon een nieuw inktkussentje aanschaffen zodat uw stempels met logo weer als nieuw zijn. Gemiddeld kunt u met een stempelkussentje zo’n 4.000 à 7.000 afdrukken maken. Wilt u er zeker van zijn dat u altijd kan blijven doorstempelen, dan kunt u ook direct al een reservekussentje aanschaffen voor uw stempel logo.

Het kan ook voorkomen dat de tekst van de zelf-inktende stempel met logo niet meer helemaal klopt. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij een adreswijziging. De stempelmonturen zijn dan meestal nog van goede kwaliteit. Als dit het geval is, kunt u bij ons enkel een nieuw tekstplaatje bestellen. Bij zelf-inktende stempels kunt u dan het beste ook een nieuw inktkussentje bestellen. Vaak is het oude inktkussentje namelijk ingedeukt op uw oude tekst. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk te recyclen.

Heeft u toch nog vragen over uw stempel logo dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen, maar ook via e-mail of WhatsApp. Buiten werktijden en in het weekend kan dit alleen telefonisch.