Trodat Professional 5117

Trodat Professional 5117

Datumstempel met 12 verschillende standaard teksten

Meer informatie
47,95 Excl. btw
58,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel

In de moderne kantooromgeving is efficiëntie de sleutel tot succes. De Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel biedt een geavanceerde oplossing om je workflow te verbeteren en je administratieve taken met gemak te beheren.

 

Voordelen van de Trodat 5117:

  1. Veelzijdige Teksten: Met maar liefst 12 verschillende en draaibare teksten, waaronder "GEFAXT", "TER INFORMATIE", "E/MAIL", "AANGEMAAND", "BEANTWOORD", "VERZONDEN", "ONTVANGEN", "GEBOEKT", "BESTELD", "Betaald p. bank", "INGEKOMEN" en "Betaald p. kas", biedt de Trodat Professional 5117 een breed scala aan mogelijkheden om belangrijke boodschappen te communiceren met een enkele stempel.
  2. Datummarkering: Achter elke tekst is een handige roteerbare datumfunctie ingebouwd, waardoor je eenvoudig belangrijke datums kunt toevoegen aan je berichten. Dit helpt bij het organiseren van documenten en het bijhouden van deadlines.
  3. Zelf-Inktend mechanisme: Dankzij het geavanceerde zelf-inktende mechanisme van de Trodat Professional 5117 hoef je je geen zorgen te maken over rommelige inktkussentjes. Elke afdruk is consequent en professioneel, zonder geknoei.
  4. Keuze uit inkten: De Trodat Professional 5117 is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kun je de stempel aanpassen aan je eigen voorkeur of bedrijfskleuren.
  5. Verhoogde efficiëntie: Door gebruik te maken van de Trodat Professional 5117 optimaliseer je je kantoorworkflow aanzienlijk. Het bespaart je tijd en moeite bij het afhandelen van dagelijkse taken, zodat je meer kunt focussen op belangrijkere aspecten van je werk.
  6. Professionele uitstraling: Met zijn heldere en leesbare afdrukken zorgt de Trodat Professional 5117 voor een professionele uitstraling op al je documenten. Of het nu gaat om interne memo's of uitgaande correspondentie, elke afdruk maakt indruk.
  7. Duurzaamheid: Gebouwd om lang mee te gaan, kun je vertrouwen op de Trodat Professional 5117. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie zal deze stempel je langdurig van dienst zijn.

 

Of je nu een kleine onderneming runt of deel uitmaakt van een groot bedrijf, de Trodat Professional 5117 is de ideale metgezel om je te helpen bij het beheren van je dagelijkse taken. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van de Trodat Professional 5117!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.