Zelf blinddruk maken

Zelf een blinddruk maken voor een professionele uitstraling

Met een zelf ontworpen preeg geeft u uw bedrijfsdocumenten, visite- of uitnodigingskaarten en papieren relatiegeschenken een professionele en stijlvolle uitstraling. Blinddruk stempelafdrukken zijn niet te kopiëren of onzichtbaar te verwijderen. Daarom worden deze pregen vaak gebruikt op officiële documenten. Door zelf een blinddruk te maken creëert u een unieke blindstempel voor uw zakelijke papieren.

☑️ Kies het juiste type blinddruk stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw blinddrukstempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Voor bestellingen boven de € 75,- berekenen wij geen verzendkosten

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Blinddrukstempel

Blinddruk maken met een blinddruktang

Blinddruk is een techniek waarbij geen inkt wordt gebruikt. Het positieve en negatieve reliëf op de drukplaten van de blinddruktang wordt, door de hendel te bewegen, aan beide zijden in het papier gedrukt. Hierdoor ontstaat een schaduwwerking, die het door u gemaakte ontwerp laat zien. Er komt geen inkt aan te pas, vandaar dat een blindstempel ook wel een droog- of een reliëfstempel wordt genoemd. Binnen ons assortiment hebben wij diverse modellen en formaten blinddruktangen om zelf een unieke blinddruk te maken. Kies voor een rechthoekig of rond model en voor een chromen, zwarte of roze uitvoering. Behalve dat het niet zal misstaan op het bureau, is de werking ook heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het document waarop u de stempel wilt aanbrengen tussen de twee stempels leggen en de hendel neer te halen.

 

Professioneel ontwerpen van een reliëfstempel

Met onze gratis online creator kunt u in korte tijd een professioneel ontwerp van uw eigen blinddruk maken. Door het gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma is zelf een blinddruk maken heel eenvoudig geworden. Nadat u hebt bepaald of u een ronde of rechthoekige stempel wilt gaan gebruiken, kiest u een van de modellen uit de collectie. 

Geef aan hoeveel gram gewicht het papier is waarin u de stempel wilt drukken. Wanneer u zelf een blinddruk gaat maken, is het van belang te weten waar u de stempel op het papier gaat zetten. Vaak is dat rechtsboven of -beneden, maar u kan natuurlijk ook kiezen voor een preegstempel in de hoek linksboven of -beneden. Vervolgens upload u een afbeelding en/of een bedrijfsnaam of tekst. U kunt ook kiezen voor een bestaande template wanneer u zelf een blinddruk gaat maken. Pas de grootte van de tekst of afbeelding aan en maak gebruik van de verschillende lettertypes die mogelijk zijn. Door zelf een blinddruk te maken kunt u het ontwerp helemaal naar uw eigen wensen aanpassen.

 

Blindstempel. Nog vragen?

Heeft u nog vragen wanneer u bezig bent met zelf een blinddruk te maken, neem dan even contact met ons op. Wanneer u klaar bent met het ontwerpen van de blinddruk, kunt u een proefdruk downloaden. Pas wanneer u tevreden bent, geeft u de bestelling door. Bestelt u op werkdagen vóór 15.00 uur, dan versturen wij meestal dezelfde dag nog uw blinddruktang. Wilt u meerdere reliëfstempels met verschillende ontwerpen, kijk dan ook eens bij de losse preegbekken. Kies hetzelfde model als de complete blinddruktang en ga aan de slag met een nieuw en uniek ontwerp.