Zelf stempel maken

Zelf een stempel maken?

Zit u eraan te denken om zelf een stempel te ontwerpen? Bij Kantoorstempels.be heeft u de mogelijkheid om zelf stempels te maken, aangepast aan uw eigen wensen en behoeften. Of het nu gaat om naamstempels, cijfertempels, stempels voor beroepen of speciale stempels, hier vindt u diverse opties om aan uw stempelbehoeften te voldoen!

☑️ Kies een stempel naar keuze uit.

☑️ Eenvoudig zelf online ontwerpen of upload een eigen ontwerp.

☑️ Let bij het uploaden van een bestand op onze aanleverspecificaties.

☑️ Controleer vervolgens de drukproef en bestel.

☑️ Levertijd van de meeste stempels bedraagt 1 à 2 werkdagen.
 

Zelf stempel maken
 

Colop Printer stempels

Zelf stempel maken tekst

Heeft u slechts één naamstempel nodig met specifieke tekst? Geen probleem. Met de online ontwerptool kunt u gemakkelijk uw stempel met tekst ontwerpen en bestellen. Als u meerdere naamstempels nodig heeft, is een Do-It-Yourself stempel een interessante optie. Deze stempel is zelfinktend en bestaat uit losse letters en cijfers. U kunt ze in een ribbelpatroon plaatsen om uw eigen teksten te creëren. Dit biedt als voordeel dat u de tekst telkens kunt aanpassen, ideaal voor wanneer u regelmatig nieuwe teksten nodig heeft.

 

Logo stempel of cijferstempel maken

Wilt u een stempel met een logo maken? Upload dan eenvoudig uw eigen bestand bij ons! Zorg er wel voor dat het bestand dat u uploadt een resolutie van minimaal 600 dpi heeft en zwart/wit is. Lees hier al onze aanleverspecificaties. Voor cijferstempels zijn er verschillende opties beschikbaar, met diverse formaten en mogelijkheden. Daarnaast heeft u de keuze voor automatisch doornummer of handmatig doornummeren.

Voor zowel logostempels als cijferstempels zijn er zelfinktende opties en handstempels met een los stempelkussen beschikbaar.
 

Brandmerk stempel zelf maken

Als u echt unieke stempels nodig heeft, bieden wij de mogelijkheid om speciale stempels op maat te laten maken. Het gaat hier onder andere om brandmerk stempels, lakstempels en preegstempels. Voor deze stempels kunt u ook zelf uw ontwerp uploaden of de stempels online ontwerpen. Het technische werk wordt aan professionals overgelaten, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op het ontwerp van uw ideale stempel.

 

Zelf stempels maken bij Kantoorstempels

Kortom, bij Kantoorstempels.be kunt u diverse stempels op maat maken om aan al uw behoeften te voldoen. Een eigen stempel ontwerpen doet u bij ons eenvoudig in ons online ontwerpprogramma. Daarnaast kunt u ook een bestand uploaden, wat bijvoorbeeld ideaal is voor het plaatsen van een bedrijfslogo op een stempel. 

Met voordelen zoals een breed assortiment, snelle levering en flexibele betalingsopties, bieden wij u talloze voordelen wanneer u zelf een stempel gaat maken. Voor de meeste stempels geldt dat als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, we de bestelling dezelfde dag nog verzenden.