Colop 2800 boekhoudstempel

Boekhoudstempel Colop Classic 2800

Boekhoudstempel Colop Classic 2800. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 68 x 49mm

93,78 Excl. btw
113,47 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Optimaliseer uw boekhoudproces met de veelzijdige Boekhoudstempel Colop Classic 2800!

De Boekhoudstempel Colop Classic 2800 is uw ideale partner voor een efficiënte en gestroomlijnde boekhouding. Deze handige zelfinktende stempel is specifiek ontworpen om snel en nauwkeurig veelgebruikte tekst en cijfers te stempelen, waardoor u waardevolle tijd bespaart en fouten minimaliseert. De standaard afdruk voor boekhouding maakt deze stempel betrouwbaar en gebruiksvriendelijk voor het voorzien van belangrijke informatie op uw documenten.

Me00 voldoende ruimte om al uw gegevens duidelijk weer te geven. Personaliseer de afdruk eenvoudig online, zodat deze perfect past bij uw eigen boekhoudstijl. U behoudt de volledige controle over de lay-out en het lettertype.

 

Voordelen:

Langdurig gebruik: Profiteer van duurzaamheid dankzij het ingebouwde inktkussentje dat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaat. Geen zorgen meer over frequent inktkussen vervangen.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Met één druk op de knop kunt u snel en gemakkelijk afdrukken, wat u kostbare tijd bespaart en de kans op fouten bij handmatige gegevensinvoer verkleint.

Personaliseerbaar: Ontwerp de afdruk volledig naar wens online, waardoor u cruciale informatie kunt benadrukken en uw documenten een professionele uitstraling geeft.

Ruim afdrukformaat: Het royale afdrukformaat van 68x49mm zorgt ervoor dat u voldoende gegevens op één stempelafdruk kunt plaatsen, wat de productiviteit bij het verwerken van documenten verhoogt.

Met zijn veelzijdigheid is de Boekhoudstempel Colop Classic 2800 de onmisbare partner voor uw boekhoudbehoeften. Vereenvoudig uw boekhoudproces en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van deze krachtige boekhoudstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.