Colop Printer 30 boekhouding

Boekhoudstempel Colop Printer 30

Boekhoudstempel Colop Printer 30. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,50 Excl. btw
28,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Colop Printer 30 is zeer gebruiksvriendelijk

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 30, een geavanceerde zelfinktende boekhoudstempel die uw administratieve taken efficiënter maakt. Met een gestandaardiseerd ontwerp biedt deze stempel een professionele uitstraling en verzekert hij keer op keer scherpe en heldere afdrukken. Of het nu gaat om dagelijks veelvuldig stempelwerk of sporadisch gebruik, de Colop Printer 30 staat altijd klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Belangrijkste voordelen:

  • Geavanceerd zelfinktend systeem: Dankzij een ingenieus zelfinktend mechanisme is het gedoe met vervangen van losse inktkussens verleden tijd. U zult altijd klaar zijn om moeiteloos stempels te plaatsen zonder knoeien en met een consistente afdrukkwaliteit.
  • Robuuste duurzaamheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, garandeert de Colop Printer 30 een lange levensduur en bestendigheid tegen intensief gebruik. Het stevige frame en de duurzame stempelplaat zorgen ervoor dat deze stempel lang meegaat.
  • Stijlvol standaard ontwerp: De boekhoudstempel wordt geleverd met een tijdloos ontwerp dat ideaal is voor algemene boekhoudtaken. Het bevat typische boekhoudsymbolen en -teksten, waardoor het een professionele uitstraling geeft aan uw documenten.
  • Scherpe en heldere afdrukken: Geniet van de voordelen van scherpe en heldere afdrukken dankzij het geïntegreerde inktkussentje. Uw belangrijke informatie wordt duidelijk gecommuniceerd en uw documentatie ziet er netjes en georganiseerd uit.
  • Eenvoudige bediening: De Colop Printer 30 is zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen ermee kan werken. U kunt met een lichte druk op de stempel moeiteloos afdrukken op papier, enveloppen of andere materialen plaatsen.
  • Flexibele toepassingen: Hoewel deze stempel voornamelijk is ontworpen voor boekhoudkundige doeleinden, kan hij ook worden gebruikt voor verschillende administratieve taken, zoals facturatie en documentbeheer.

Kies voor de Colop Printer 30 als de ultieme oplossing voor uw boekhoud- en administratieve werkzaamheden. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en duurzame ontwerp zal deze hoogwaardige zelfinktende boekhoudstempel uw workflow vereenvoudigen en uw professionele uitstraling versterken. Aarzel niet en ervaar zelf de vele voordelen van de Colop Printer 30.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.