Colop Printer 53 boekhouding

Boekhoudstempel Colop Printer 53

Boekhoudstempel Colop Printer 53. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

26,52 Excl. btw
32,09 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 53 - Zelfinktende Boekhoudstempel

De Colop Printer 53 is een hoogwaardige zelfinktende boekhoudstempel die een standaard ontwerp combineert met een moeiteloze stempelervaring. Deze stempel is speciaal ontworpen voor gebruik in boekhoudkundige omgevingen en biedt een efficiënte manier om essentiële documenten te markeren.

 

Kenmerken:

 1. Zelfinktende functionaliteit: De Colop Printer 53 bevat een ingebouwd inktkussen dat automatisch inkt aanbrengt op het stempelkussen na elke afdruk. Hierdoor zijn er geen losse inktkussens of inktflessen nodig, wat zorgt voor een gemakkelijk en schoon gebruik.
 2. Duurzaam en betrouwbaar: Het robuuste ontwerp van de Colop Printer 53 garandeert een langdurige prestatie, zelfs bij frequent gebruik. De stempel is gebouwd om lang mee te gaan en staat garant voor duizenden consistente en vlekkeloze afdrukken.
 3. Standaard ontwerp: Deze boekhoudstempel wordt geleverd met een standaard ontwerp dat de term "Boekhouding" duidelijk weergeeft. Het ontwerp is professioneel en zorgt voor een nette en georganiseerde uitstraling van belangrijke documenten.
 4. Gebruiksvriendelijk: De Colop Printer 53 is eenvoudig in gebruik en vereist minimale inspanning om scherpe afdrukken te maken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en precieze positionering.
 5. Aanpasbare afdruk: Hoewel dit een standaard ontwerp is, kan de stempel op maat worden gemaakt met individuele tekst, logo's of data. Hierdoor kan de stempel worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw boekhoudafdeling.

 

Specificaties:

 • Afdrukformaat: 38 x 14 mm
 • Standaard tekst: "Boekhouding"
 • Type stempel: Zelfinktend
 • Inktkleur: Zwart, blauw, rood, groen (afhankelijk van beschikbaarheid)
 • Materiaal: Duurzaam kunststof omhulsel
 • Inktniveau: Eenvoudig navulbaar indien nodig
 • Afdrukken per inktvulling: Tot 7.000 afdrukken (gemiddeld)

De Colop Printer 53 boekhoudstempel biedt een uitstekende combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit van afdrukken. Met dit essentiële hulpmiddel kunnen boekhoudkundige documenten efficiënt worden verwerkt en professioneel worden gemarkeerd. Kies voor de Colop Printer 53 om uw boekhoudprocessen te optimaliseren en een blijvende indruk te maken op uw belangrijke papieren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.