Colop Printer 60 boekhouding

Boekhoudstempel Colop Printer 60

Boekhoudstempel Colop Printer 60. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 76 x 37mm

43,03 Excl. btw
52,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 60 - De Efficiënte Boekhoudstempel met Standaard Ontwerp

Optimaliseer uw administratieve processen met de geavanceerde Colop Printer 60 Boekhoudstempel. Deze hoogwaardige stempel is ontworpen om uw boekhoudtaken te vereenvoudigen en te versnellen. Met een ingebouwd inktkussentje en een gestandaardiseerd ontwerp biedt deze zelfinktende stempel een naadloze en gemakkelijke manier om documenten te markeren en te verwerken, wat leidt tot tijdsbesparing en efficiëntie.

 

Voordelen:

  • Geïntegreerd Inktkussentje: Dankzij het slimme ingebouwde inktkussentje heeft u geen gedoe meer met losse inktkussens. Het maakt de stempel niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer handig in gebruik.
  • Standaard Ontwerp: Met een gestandaardiseerd boekhoudontwerp zorgt de Colop Printer 60 voor uniformiteit en consistentie bij het stempelen van belangrijke documenten, wat essentieel is voor een georganiseerde boekhouding.
  • Duurzame Inktkwaliteit: Het inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, afhankelijk van uw gebruik. Dit betekent minder frequent inktvervanging en een langdurige, betrouwbare prestatie.
  • Efficiënt en Snel: De Colop Printer 60 zorgt voor snelle en duidelijke afdrukken, waardoor u moeiteloos grote hoeveelheden documenten kunt afhandelen. Dit maximaliseert uw productiviteit en bespaart waardevolle tijd.
  • Robuuste Bouw: Vervaardigd uit duurzame materialen, is deze stempel gebouwd om lang mee te gaan. De stevige constructie kan dagelijks intensief gebruik aan, waardoor u verzekerd bent van langdurige prestaties.
  • Compact en Handzaam: De Colop Printer 60 is ontworpen met een handig formaat en een ergonomisch ontwerp, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en eenvoudig te gebruiken is, zelfs bij langdurig stempelen.

 

Maak gebruik van de efficiëntie en duurzaamheid van de Colop Printer 60 Boekhoudstempel met standaard ontwerp om uw boekhoudprocessen te optimaliseren. Of u nu grote volumes documenten moet verwerken of dagelijks administratieve taken uitvoert, deze stempel biedt een betrouwbare oplossing voor uw behoeften. Vereenvoudig uw stempelwerk met het ingebouwde inktkussentje, het gestandaardiseerde ontwerp en de langdurige inktkwaliteit voor een soepele en effectieve boekhouding.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.