Boekhoudstempel Colop Printer 60 HD

Boekhoudstempel Colop Printer 60 HD

Boekhoudstempel Colop Printer 60 HD. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie
54,06 Excl. btw
65,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 60/HD - Efficiënte Boekhoud Datumstempel

Met de Colop Printer 60/HD beschikt u over een krachtige boekhoud datumstempel met een standaard afdruk tekst en de datum boven het midden. Deze indrukwekkende stempel behoort tot de grootste in zijn soort binnen de Colop Printers datumnstempels en is specifiek ontworpen om aan de behoeften van boekhoudkundige toepassingen te voldoen. Het geïntegreerde zelfinktende mechanisme zorgt voor een moeiteloze stempelervaring.

De Colop Printer 60/HD onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak en de mogelijkheid om de datum handmatig in te stellen. Hierdoor heeft u de vrijheid om de stempel aan te passen aan diverse datums en vlot te markeren.

 

Voordelen:

  • Riant formaat biedt ruimte voor uitgebreide tekst en de datum boven het midden.
  • Geïntegreerd zelfinktend mechanisme zorgt voor nette en gemakkelijke afdrukken.
  • Handmatig verstelbare datum voor flexibiliteit en gebruiksgemak.
  • Langdurig inktkussentje levert maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken.
  • Perfect geschikt voor boekhoudkundige toepassingen en dagelijks gebruik.
  • Stevige en betrouwbare constructie garandeert langdurige prestaties.

 

Met de Colop Printer 60/HD heeft u de ideale oplossing voor al uw boekhoudkundige stempelbehoeften in handen. Met ruimte voor uitgebreide tekst en de mogelijkheid om de datum handmatig aan te passen, verloopt de verwerking van documenten efficiënt en professioneel. Het duurzame inktkussentje staat garant voor duizenden afdrukken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging. Vereenvoudig uw administratieve taken en verhoog de productiviteit met de Colop Printer 60/HD boekhoud datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.