Cijferstempel

Bent u opzoek naar een cijferstempel waarmee u een bepaalde cijfercombinatie op papier kunt stempelen? Overweeg dan een cijferstempel. Met een cijferstempel heeft u de mogelijkheid om per band het cijfer te bepalen en zo tot een bepaalde cijferreeks te komen die eenvoudig op het papier te plaatsen is. Wij hebben diverse mogelijkheden qua stempel. Zo hebben wij een zelf-inktende cijferstempel, deze zet in één handomdraai een cijferreeks op papier. Ook hebben wij de mogelijkheid om te gaan voor een hand cijferstempel, hier heeft u een los inktkussen bij nodig. Het voordeel hiervan is dat u een los inktkussen kan beïnkten met een inktsoort die geschikt is voor een andere ondergrond dan papier. Hier kan u bijvoorbeeld een inkt op plaatsen die geschikt is voor op een erg gladde ondergrond. Let er op dat een zelf-inktende cijferstempel altijd beschikt over inkt die alleen is bestemd voor op normaal (print)papier.Cijferstempels klein

Wij hebben diverse mogelijkheden qua stempelen maar ook diverse formaten van de cijfers. Het verschil in grootte wordt bepaald door 2 factoren bij een cijferstempel. Zo heb je de hoeveelheid banden naast elkaar, ook wel het aantal cijfers naast elkaar. Daarnaast heb je ook nog de cijferhoogte, deze begint bij 3 mm (kleiner dan 3mm wordt niet duidelijk zichtbaar op papier) en eindigt op 18 mm. Ook bepaalt u zelf de cijfercombinatie op de kleine hand cijferstempels. U heeft bij cijferstempels de mogelijkheid om een band te laten vervangen door een letters. Op één band is er plek voor de letters A t/m M OF van M t/m Z, voor het vervangen van de band berekenen wij een kleine meerprijs. Het vervangen van een band op een zelf-inktende stempel is helaas niet mogelijk. Onze cijferstempels nummeren niet automatisch door. Houd hier wel rekening mee.

De cijfers aanpassen moet u bij de hand cijferbandstempel zelf doen d.m.v. het rad draaien. Een automatisch doornummerende stempel hebben wij ook, u kunt dan eens zoeken op het merk Reiner. Wij hebben van Reiner een breed aanbod aan automatisch doornummerende stempels (ook wel numeroteurs genoemd). Wanneer u kiest voor een cijferstempel met los inktkussen en u bent er niet helemaal aan uit welke inkt het meest geschikt is voor de ondergrond die u wilt gaan bestempelen, neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden qua inkt per ondergrond.