Colop 03000

Colop 03000/SD

Datumstempel (handmodel) met een afdrukhoogte van 3 mm. De datum bestaat compleet uit cijfers.

Meer informatie
5,52 Excl. btw
6,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Kracht van de Colop 03000/SD Handstempel met Draaibare Datum

Stempelen kan moeiteloos en efficiënt zijn dankzij de geavanceerde Colop 03000/SD handstempel met draaibare datum. Deze stempel biedt een afdrukhoogte van 3 mm, met een breedte van 15 mm voor scherpe en duidelijke resultaten. 

 

Hier zijn enkele onderscheidende kenmerken die de Colop 03000/SD tot een must-have maken:

Slim Datumbeheer: Met de handige draaibare datumfunctie vergeet je gedoe met handmatige datumaanpassingen. Het is snel en probleemloos.

Inkt op Maat: Kies de inkt die perfect bij jouw behoeften past. Opties omvatten standaard inkt op waterbasis en sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken.

Elegante Engelse Datumweergave: Voor een professionele uitstraling van je documenten en een wereldwijde communicatie, maakt de Colop 03000/SD gebruik van de Engelse datumnotatie.

Betrouwbaar en Duurzaam: Deze stempel is ontworpen om lang mee te gaan en biedt consistente en betrouwbare prestaties.

Veelzijdig Toepasbaar: Of je nu documenten stempelt, datums markeert of andere stempelbehoeften hebt, de Colop 03000/SD past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

 

Kortom, de Colop 03000/SD tilt stempelen naar een hoger niveau van precisie en gemak. Verbeter je productiviteit en zet met vertrouwen professionele afdrukken neer met deze hoogwaardige stempel. Bestel de Colop 03000/SD vandaag nog en ontdek zelf hoe eenvoudig en effectief stempelwerk kan zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.