Colop 04000

Colop 04000

Handstempel-datumstempel Colop 04000 met een schrifthoogte van 4 mm.

Meer informatie
5,79 Excl. btw
7,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Colop 04000 Handstempel: Perfecte Stempel voor Jou!

Ben je klaar om de veelzijdigheid en efficiëntie van de Colop 04000 Handstempel te ontdekken? Deze stempel is een ware gamechanger voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om datums in elegante letters weer te geven, biedt deze stempel een professionele uitstraling en flexibiliteit voor diverse toepassingen. Wat deze stempel echt speciaal maakt, is het handige roterende datummechanisme, waardoor datumaanpassingen een fluitje van een cent worden. Deze stempel wordt geleverd zonder inktkussen, maar je hebt de keuze tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken.

 

Belangrijkste kenmerken die jou zullen overtuigen:

Professionele Afdruk: De afdrukhoogte van 4 mm zorgt ervoor dat jouw stempels altijd duidelijk en professioneel ogen.

Stijlvolle Datums: Datums worden op een stijlvolle manier in letters weergegeven, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je documenten.

Handig Roterend Datummechanisme: Met het roterende datummechanisme pas je de stempel in een handomdraai aan.

Inkt op Jouw Voorwaarden: Kies tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt, afhankelijk van jouw behoeften en materialen.

Veelzijdige Toepassingen: Ideaal voor datumaanduidingen, markeringen en labeling in diverse situaties.

Duurzaam Ontwerp: Ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

 

De Colop 04000 Handstempel staat klaar om je te helpen bij efficiënte datumaanduidingen en markeringen op documenten, formulieren en meer. Met de keuze in inktsoorten ben je altijd voorbereid op verschillende materialen en toepassingen. Kies voor het gemak, de precisie en de duurzaamheid van de Colop 04000 Handstempel met Roterende Datum. Ontdek nu de voordelen die dit stempelapparaat te bieden heeft!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.