Colop 04004

Colop 04004

Colop 04004 cijferband. Aantal cijfers: 4 (0-9). Totale cijferhoogte: 4mm. Voor extra's: klik op de foto.

Meer informatie
6,34 Excl. btw
7,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Cijferband Colop 04004 - Handstempel met Draaibare Cijfers

 

Productinformatie: 

De Cijferband Colop 04004 is een handstempel met vier cijfers, die elk afzonderlijk kunnen draaien. De cijfers variëren van 0 tot 9 en bevatten ook speciale tekens zoals /, -, en punt. Met een afdrukhoogte van 4 mm is deze stempel ideaal voor het maken van duidelijke afdrukken op diverse materialen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en aanpassingsmogelijkheden:

 

Kenmerken:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9) en speciale tekens (/ - .).
  • Afdrukhoogte van 4 mm voor heldere resultaten.
  • Afzonderlijk draaibare cijfers voor eenvoudige aanpassingen.
  • Duurzaam ontwerp voor langdurig gebruik zonder vervaging van de afdrukken.

 

Optionele Aanpassingen:

  • U kunt speciale tekens en symbolen toevoegen aan de cijferband. Voor specifieke verzoeken kunt u contact met ons opnemen via e-mail en een offerte aanvragen.

 

Belangrijke Opmerking:

  • Om afdrukken te maken met de Cijferband Colop 04004 heeft u een apart stempelkussen nodig. We bieden diverse stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Houd er rekening mee dat de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken de keuze van inkt en stempelkussen beïnvloedt.

 

Met de Cijferband Colop 04004 heeft u een veelzijdige en betrouwbare cijferstempel in handen die aan al uw stempelbehoeften kan voldoen. We staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke toepassing. Neem gerust contact met ons op via e-mail voor meer informatie of een offerte op maat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.