Colop 05004

Colop 05004

Colop 05004 cijferband. Aantal cijfers: 4 (0-9). Totale cijferhoogte: 5mm. Voor extra's: klik op de foto.

Meer informatie
6,85 Excl. btw
8,29 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Krachtige Cijferband Colop 05004 - De Perfecte Handstempel voor Duidelijke Afdrukken!

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05004 biedt een handige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze handstempel is uitgerust met vier cijfers die individueel kunnen worden gedraaid. Met de mogelijkheid om cijfers van 0 tot 9 en de tekens / en - . te stempelen, is deze stempel uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 5 mm, bent u verzekerd van heldere en goed leesbare afdrukken op elk oppervlak. Maak kennis met de geweldige eigenschappen van de Cijferband Colop 05004 en maak uw keuze uit een assortiment stempelkussens en stempelinkten om aan al uw stempelvereisten te voldoen.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met vier cijfers die afzonderlijk kunnen worden gedraaid (0-9 en / - . ).
  • Duidelijke afdrukhoogte van 5 mm voor professionele resultaten.
  • Ruime selectie van stempelkussens en stempelinkten beschikbaar voor een perfecte match met uw ondergrond.
  • Voor specifieke behoeften kunnen maatwerk banden met speciale tekens worden aangevraagd.

 

Opmerking: Stempelkussen apart verkrijgbaar

Om gebruik te maken van de Cijferband Colop 05004, dient u een apart stempelkussen aan te schaffen. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse stempelkussens en stempelinkten, zodat u de beste combinatie kunt kiezen voor optimale prestaties op verschillende materialen. Zorgvuldige selectie van het juiste stempelkussen en de juiste inkt garandeert duurzame en hoogwaardige afdrukken.

 

Mogelijkheden voor aangepaste tekens

Indien u behoefte heeft aan specifieke tekens die niet standaard beschikbaar zijn op de cijferbanden, bieden wij maatwerk oplossingen. Neem contact met ons op en laat ons weten welke speciale tekens u nodig heeft. Met aangepaste banden kunnen we voldoen aan uw unieke stempelvereisten. Vraag vandaag nog een offerte aan voor op maat gemaakte opties.

 

Met de veelzijdige Cijferband Colop 05004 haalt u een betrouwbare en aanpasbare handstempel in huis. Perfect geschikt voor het markeren van belangrijke data, nummers en andere essentiële informatie. Investeer vandaag nog in deze handige cijferstempel en creëer een efficiënte en professionele werkomgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.