Colop 05008

Colop 05008

Colop 05008 cijferband Aantal cijfers: 8 (0-9) Totale cijferhoogte: 5mm. Voor extra's: klik op de foto.

Meer informatie
9,79 Excl. btw
11,85 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Cijferband Colop 05008 - Nauwkeurige handstempel voor nummering

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05008 is een handstempel die uitblinkt in precisie en gemak bij het markeren van nummers en data. Deze veelzijdige stempel heeft acht draaibare cijfers, waardoor herhaalde afdrukken worden voorkomen. Met een afdrukhoogte van 5 mm zijn de resultaten duidelijk leesbaar.

 

Kenmerken:

  • Handige handstempel met acht draaibare cijfers.
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor heldere resultaten.
  • Mogelijkheid om speciale tekens, zoals '/', '-', en '.', te gebruiken (vraag een offerte aan voor andere speciale tekens).

 

Los stempelkussen:

Om gebruik te maken van de Cijferband Colop 05008, heeft u een los stempelkussen nodig. Dit zorgt voor een optimale inktopname en een vlekkeloze afdruk. Kies uit ons assortiment stempelkussens het model dat het beste past bij uw behoeften.

 

Stempelinkten:

Voor het beste resultaat is het belangrijk om de juiste stempelinkt te kiezen, afgestemd op het materiaal waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Ons aanbod van stempelinkten biedt de oplossing voor diverse ondergronden.

 

Speciale tekens:

Heeft u behoefte aan speciale tekens die niet standaard in de cijferband aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op voor een offerte. We helpen u graag aan de gewenste stempel.

 

Met de Cijferband Colop 05008 haalt u een betrouwbare en nauwkeurige stempel in huis, ideaal voor het nummeren en dateren van documenten. Investeer in kwaliteit en precisie met deze hoogwaardige handstempel. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar het gemak van georganiseerd nummeren!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.