Colop 05012

Colop 05012

Colop 05012 cijferband. Aantal cijfers: 12 (0-9). Totale cijferhoogte: 5mm.

Meer informatie
18,65 Excl. btw
22,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Cijferband Colop 05012: Handstempel voor nauwkeurige afdrukken

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05012 is een uitstekende handstempel die uw stempelwerk gemakkelijker maakt met 12 individueel draaibare cijfers. Met een afdrukhoogte van 5 mm kunt u duidelijke en goed leesbare resultaten bereiken, of het nu gaat om getallen, datums of andere informatie. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden:

  • 12 cijfers (0-9 en enkele speciale tekens).
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor heldere resultaten.
  • Afzonderlijk instelbare cijfers voor gebruiksgemak.
  • Stevig en duurzaam ontwerp voor een lange levensduur.

 

Apart stempelkussen vereist:

Voor het gebruik van de Cijferband Colop 05012 heeft u een los stempelkussen nodig. Ons assortiment omvat diverse stempelkussens en stempelinkten, zodat u de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij uw specifieke behoeften.

 

Keuzes inkt en stempelkussen:

Bij het selecteren van de juiste inkt en stempelkussen is het belangrijk om te overwegen op welke ondergrond u de cijferstempel wilt afdrukken. Verschillende oppervlakken vragen om specifieke inkttypen en stempelkussens voor optimale resultaten. Onze verschillende opties bieden u de flexibiliteit om de beste combinatie te kiezen voor uw toepassing.

 

Aanvraag voor aangepaste tekens:

Naast de standaard cijfers 0-9 en enkele speciale tekens, is het mogelijk om op maat gemaakte banden te verkrijgen met specifieke tekens. Als u andere speciale tekens nodig heeft, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Bestel vandaag nog de Cijferband Colop 05012 en ervaar het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van deze handige handstempel. Of het nu gaat om datums, prijzen of identificatienummers, met deze cijferstempel krijgt u altijd een professioneel resultaat.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.