Colop 07006

Colop 07006

Colop 07006 cijferband Aantal cijfers: 6 (0-9) Totale cijferhoogte: 7mm.

Meer informatie
15,49 Excl. btw
18,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Cijferband Colop 07006 - Handstempel voor moeiteloos nummeren

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 07006 is een veelzijdige handstempel die ontworpen is om nauwkeurige nummering te vergemakkelijken. Deze handstempel biedt gebruiksgemak en precisie bij het markeren van diverse documenten en uitvoeren van administratieve taken. Met zes afzonderlijk draaibare cijfers, waaronder de cijfers 0 tot 9 en extra symbolen zoals '/', '-', en '.', geeft deze stempel u de flexibiliteit om verschillende nummerreeksen te creëren. De schrifthoogte van 7 mm zorgt voor duidelijke en goed leesbare afdrukken, ongeacht het oppervlak waarop u stempelt.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met zes afzonderlijk draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Schrifthoogte van 7 mm voor heldere afdrukken.
  • Mogelijkheid om aanvullende banden te verkrijgen met speciale tekens. Indien gewenst, kunt u een offerte aanvragen door ons een e-mail te sturen.

 

Let op:

  • Voor gebruik is een apart stempelkussen vereist. Wij bieden een ruime keuze aan stempelkussens en stempelinkten aan, geschikt voor diverse ondergronden.
  • Zorgvuldige keuze van de juiste stempelinkt en stempelkussen is van essentieel belang, afhankelijk van de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken.

 

De Cijferband Colop 07006 maakt het moeiteloos en professioneel nummeren van documenten en materialen mogelijk. Vertrouw op de veelzijdigheid en efficiëntie van deze handstempel en plaats vandaag nog uw bestelling!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor aangepaste tekens? Onze experts staan voor u klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail voor meer informatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.