Colop 15004

Colop 15004

Colop 15004 cijferband. Aantal cijfers: 4 (0-9). Totale cijferhoogte: 15mm.

Meer informatie
35,30 Excl. btw
42,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Innovatieve Handstempel Colop 15004: Nauwkeurig Nummeren met Gemak

 

Productinformatie Colop 15004 met cijfers:

Maak kennis met de vernieuwende Handstempel Colop 15004, een betrouwbare oplossing voor al uw nummeringsvereisten. Deze stempel is ontworpen om aan al uw nummeringsbehoeften te voldoen en biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Dankzij de flexibele cijferband en de aanpasbare afdrukhoogte van 15 mm, kunt u uw nummeringstaken met zelfvertrouwen uitvoeren.

 

Kenmerken 15004 met 4 cijfers:

 • Handstempel met 4 afzonderlijk draaibare cijfers (0-9 en / - . )
 • Duidelijke afdrukken met een hoogte van 15 mm voor uitstekende leesbaarheid
 • Optie om cijferbanden met speciale tekens te verkrijgen
 • Duurzaam en stevig ontwerp voor langdurige prestaties
 • Zorgt voor precieze en consistente resultaten

 

Aanvullende Details:

 • Vereist een afzonderlijk stempelkussen voor gebruik
 • Keuze uit diverse stempelkussen- en stempelinktopties
 • Houd rekening met de ondergrond bij het kiezen van de juiste inkt en stempelkussen

 

De Handstempel Colop 15004 is de perfecte aanvulling op uw gereedschapsarsenaal, waardoor u een naadloze en professionele nummeringsoplossing ervaart. Vertrouw op heldere en onberispelijke nummering, bij elke gelegenheid. Plaats uw bestelling vandaag nog en vereenvoudig uw nummeringsprocessen met deze innovatieve handstempel.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.