Colop 15006

Colop 15006

Colop 15006 cijferband Aantal cijfers: 6 (0-9) Totale cijferhoogte: 15mm.

Meer informatie
41,98 Excl. btw
50,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Cijferband Colop 15006: Handstempel Precisie voor Scherpe en Duidelijke Afdrukken

Ontdek de veelzijdige en nauwkeurige mogelijkheden van de Cijferband Colop 15006. Deze handstempel levert heldere en duidelijke afdrukken met gebruiksgemak en precisie. Ideaal voor administratieve en logistieke taken, biedt deze stempel een afdrukhoogte van 15 mm voor berichten die onmiskenbaar zijn.

 

Productinformatie cijferbandstempel Colop 15006:

 • Model: Handstempel Colop 15006
 • Aantal cijfers: 6 (0-9 en extra tekens: / - . )
 • Cijferhoogte: 15 mm
 • Individueel draaibare cijfers voor perfecte afstelling
 • Mogelijkheid tot extra cijferbanden met speciale tekens (vraag een aangepaste offerte aan)
 • Vereist een apart stempelkussen voor gebruik

 

Kenmerken en Voordelen:

 • Nauwkeurige afdrukken: Dankzij de afzonderlijk draaibare cijfers kunt u exacte combinaties maken en verwarring voorkomen.
 • Heldere resultaten: Met een cijferhoogte van 15 mm levert deze stempel afdrukken die zowel helder als goed leesbaar zijn.
 • Flexibiliteit in tekens: Naast de standaard cijfers 0-9 kunt u speciale tekens zoals /, -, en . gebruiken.
 • Aanpasbaarheid: Als u specifieke speciale tekens nodig heeft, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Belangrijk Overweging:

Bij het kiezen van het juiste stempelkussen en de juiste stempelinkt is het cruciaal om rekening te houden met het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De aard van het oppervlak bepaalt welke inkt en stempelkussen het meest geschikt zijn, en dit heeft invloed op de duurzaamheid en leesbaarheid van uw afdrukken.

 

Let op: Als u interesse heeft in cijferbanden met speciale tekens, neem dan contact met ons op via e-mail voor een gepersonaliseerde offerte.

 

De Cijferband Colop 15006 is niet zomaar een stempel; het is een instrument van precisie en betrouwbaarheid. Het is uw ideale partner voor diverse toepassingen waar scherpe en duidelijke afdrukken van essentieel belang zijn. Bestel vandaag nog en verhoog de professionaliteit van uw afdrukken naar een hoger niveau.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.