Colop 15012

Colop 15012

Colop 15012 cijferband. Aantal cijfers: 12 (0-9). Totale cijferhoogte: 15mm.

Meer informatie
81,97 Excl. btw
99,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop 15012 voor Uiterst Scherpe Cijferafdrukken

 

Productdetails:

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een geavanceerd hulpmiddel dat uitmuntend is in precisie en veelzijdigheid. Met twaalf individueel instelbare cijferbanden, inclusief cijfers 0-9 en extra tekens (/ - .), biedt deze stempel een uitstekende oplossing voor diverse toepassingen waar haarscherpe en nauwkeurige cijferafdrukken van het grootste belang zijn. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 15 mm zijn de afdrukken helder en goed leesbaar, wat van vitaal belang is voor professionele documentatie.

 

Kenmerken:

 • Kwalitatieve Constructie: De Colop 15012 is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor intensief gebruik.
 • 12 Individueel Beweegbare Cijferbanden: Elke cijferband kan apart worden aangepast, waardoor u moeiteloos de gewenste cijferreeksen kunt instellen.
 • Inclusief Bijzondere Symbolen: Naast de gangbare cijfers 0 tot 9, bevat de stempel ook speciale tekens zoals (/ - .), waardoor u flexibiliteit heeft bij het samenstellen van afdrukken.
 • Afdrukhoogte van 15 mm: De afdrukken zijn scherp en duidelijk, zelfs op documenten met kleinere lettergroottes.
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Deze stempel biedt de optie om te kiezen voor banden met andere speciale symbolen. Vraag naar gepersonaliseerde prijsopgaven.

 

Aanvullende Benodigdheden:

 • Vereist Stempelkussen: Om de stempel te gebruiken, is een geschikt stempelkussen noodzakelijk. Verken ons assortiment stempelkussens die aan uw vereisten voldoen.
 • Passende Stempelinkt: Kies de juiste stempelinkt op basis van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Diverse ondergronden vereisen verschillende soorten inkt.
 • Op Maat Gemaakte Symbolen: Heeft u specifieke symbolen nodig die niet standaard op de cijferband aanwezig zijn? Neem contact met ons op voor een individuele prijsopgave.

 

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor iedereen die nauwkeurige en kraakheldere cijferafdrukken vereist. Of het nu gaat om administratieve taken, boekhouding, voorraadbeheer of andere toepassingen, deze stempel levert consistent uitstekende resultaten. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de precisie en doeltreffendheid van de Colop 15012.

Opmerking: Voor op maat gemaakte symbolen en individuele offertes kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.