Colop 18010

Colop 18010

Colop 18010 cijferband. Aantal cijfers: 10 (0-9). Totale cijferhoogte: 18mm.

Meer informatie
68,94 Excl. btw
83,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Cijferband Colop 18010 Handstempel met Verstelbare Cijfers

 

Productinformatie Cijferband Colop 18010:

Verken de mogelijkheden van de Cijferband Colop 18010, een innovatieve handstempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Met 10 afzonderlijk verstelbare cijfers biedt deze stempel u de vrijheid om unieke afdrukken te maken. Of het nu om datums, nummers of speciale tekens gaat, de Cijferband Colop 18010 levert altijd heldere en scherpe resultaten. Met een afdrukhoogte van 18 mm springt deze stempel meteen in het oog.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met 10 cijferbanden (0-9 en extra tekens: / - . )
  • Individueel verstelbare cijfers voor persoonlijke afdrukken
  • Afdrukhoogte van 18 mm voor duidelijke leesbaarheid
  • Mogelijkheid om banden met alternatieve speciale tekens aan te schaffen (vraag een offerte aan)
  • Vereist een extern stempelkussen voor gebruik

 

Tips voor Optimaal Gebruik:

  • Kies zorgvuldig het stempelkussen en de inkt op basis van het oppervlak waarop u wilt afdrukken, omdat dit de inktkeuze en stempelkussenopties beïnvloedt.
  • Ontdek de mogelijkheden van afdrukken met speciale tekens door contact met ons op te nemen voor op maat gemaakte banden.

 

Ontdek Meer:

De Cijferband Colop 18010 biedt een professionele en efficiënte oplossing voor diverse stempelbehoeften. Of u nu documenten markeert, voorraad beheert of materialen personaliseert, deze stempel staat garant voor consistentie en betrouwbaarheid. Plaats vandaag nog uw bestelling en duik in de wereld van nauwkeurige handafdrukken!

 

Let op: Heeft u interesse in specifieke alternatieve tekens in de cijferband? Stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.