Colop 18012

Colop 18012

Colop 18012 cijferband. Aantal cijfers:12 (0-9). Totale cijferhoogte: 18 mm.

Meer informatie
104,73 Excl. btw
126,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Krachtige Handstempel: Cijferband Colop 18012

Colop 18012 cijferband handstempel. Traditionele cijferband handstempel. 12 cijfers (0-9 en /  -  .  ). Schrifthoogte: 18 mm.

 

Productinformatie - Cijferband Colop 18012 Handstempel

De Cijferband Colop 18012 Handstempel is een veelzijdige oplossing voor nauwkeurig markeren en nummeren. Deze handstempel is uitgerust met een draaibaar mechanisme dat 12 afzonderlijke cijfers omvat, variërend van 0 tot 9, en aangevuld met tekens zoals "/", "-", en ".". Dit biedt u de mogelijkheid om eindeloze aangepaste combinaties te creëren, die perfect aansluiten bij uw specifieke afdrukbehoeften. Of het nu gaat om datums, nummerreeksen of speciale coderingen, deze handstempel garandeert scherpe resultaten die direct in het oog springen.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 18012 Handstempel:

Dynamische Cijferbanden: Met het draaimechanisme van 12 afzonderlijke cijfers kunt u moeiteloos unieke combinaties samenstellen voor elke afdruk.

Ruime Keuze: De cijfers 0 tot 9 en extra symbolen (/ - .) bieden een breed scala aan mogelijkheden voor afdrukken.

Opmerkelijke Schrifthoogte: Met een indrukwekkende hoogte van 18 mm zijn uw afdrukken duidelijk en goed leesbaar.

Maatwerk Opties: Naast de gebruikelijke cijfers kunt u ook kiezen voor speciale banden met verschillende symbolen. Neem contact met ons op voor persoonlijke prijsopgaven en maatwerkoplossingen.

Optimale Resultaten met Stempelkussen: Voor de beste resultaten raden we aan om gebruik te maken van een apart stempelkussen. U heeft de keuze uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten om uw afdrukken te perfectioneren.

 

Praktische Tips:

Bij het selecteren van de juiste inkt en het geschikte stempelkussen is het belangrijk om rekening te houden met het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De eigenschappen van het materiaal bepalen welke inkt en welk stempelkussen het meest geschikt zijn voor duurzame en scherpe resultaten.

Voor speciale symbolen of op maat gemaakte cijferbanden staan onze experts klaar om u te ondersteunen met prijsopgaven en maatwerkoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Schroom niet om ons een e-mail te sturen voor een stempel die naadloos aansluit bij uw wensen.

Kies voor de Cijferband Colop 18012 Handstempel en ontdek een nieuwe dimensie van precisie, veelzijdigheid en duurzaamheid bij het markeren van belangrijke numerieke reeksen. Creëer vandaag nog afdrukken die een blijvende indruk achterlaten!

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.