Colop Classic 2000/WD

Colop Classic 2000/WD

Colop Classic 2000/WD. Datumstempel met meerdere verdraaibare standaard teksten.

Meer informatie
41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

 Colop Classic 2000/WD - Handige Stempel met Verstelbare Datum en Standaard Woorden

Teksten: BEANTWOORD BESTELD VERPAKT GEANULEERD GEBOEKT GECONTROLEERD AANGEMAAND GERETOURNEERD AFGELEVERD BETAALD VERZONDEN ONTVANGEN.

Met de Colop Classic 2000/WD stempel haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk kantoorhulpmiddel in huis. Deze handige stempel biedt een doordraaibare datumfunctie in combinatie met een selectie van veelgebruikte standaard woorden. De afdrukhoogte van zowel de datum als de tekst is 4 mm, waardoor je een duidelijke en professionele afdruk krijgt op elk document. Of het nu gaat om administratieve taken, documentbeheer of postverwerking, deze stempel is de ideale oplossing voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik: De Colop Classic 2000/WD stempel is zeer gebruiksvriendelijk. Met een simpele draai aan de datumselector en een snelle woordkeuze stempel je efficiënt en foutloos.
  • Verstelbaar ontwerp: Profiteer van de flexibiliteit van deze stempel. Pas de datum aan naar wens en maak gebruik van verschillende woorden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Dit alles-in-één-apparaat bespaart tijd en moeite en maakt meerdere stempels overbodig.
  • Duurzame prestaties: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor je langdurig kunt blijven stempelen zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussen. Dit zorgt voor een kostenbesparende oplossing op de lange termijn.
  • Snelle levering: Bestel vandaag nog je eigen Colop Classic 2000/WD stempel en profiteer van een uitstekende service. Binnen 1 werkdag wordt de stempel geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met georganiseerd en efficiënt werken.
  • Onmisbaar op kantoor: Met essentiële woorden zoals "BEANTWOORD", "BESTELD", "GEANULEERD", "AANGEMAAND" en meer, is deze stempel onmisbaar voor elk kantoor of bedrijf. Het vergemakkelijkt de communicatie, documentatie en tracking van belangrijke taken en processen.

Bestel nu je eigen Colop Classic 2000/WD stempel en ervaar zelf hoe makkelijk en professioneel stempelen kan zijn. Vereenvoudig je werkprocessen met deze handige stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.