Colop Classic 2106

Colop Classic 2106

Efficiënte Zelfinktende Cijferbandstempel met 6 cijfers naast elkaar

Meer informatie
34,76 Excl. btw
42,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Classic 2106 - Efficiënte Zelfinktende Cijferbandstempel voor Diverse Toepassingen

Met de Colop Classic 2106 haalt u een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel in huis, die garant staat voor soepele en nauwkeurige afdrukken. Deze stempel met 6 banden en een schrifthoogte van 4 mm is bij uitstek geschikt voor het markeren van data, nummers en andere belangrijke informatie.

 

Voordelen:

Robuuste Constructie: De Colop Classic 2106 is vervaardigd om lang mee te gaan, waardoor u jarenlang zorgeloos kunt stempelen zonder kwaliteitsverlies.

Handig in Gebruik: Met het ingebouwde inktkussen hoeft u nooit meer apart in te inkten. Het stempelkussen voorziet zichzelf automatisch van inkt, wat resulteert in consistente en scherpe afdrukken bij elke toepassing.

Langdurige Prestaties: Het inktkussen van de Colop Classic 2106 gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is. Dit betekent dat u lange tijd kunt stempelen zonder zorgen over inktvervanging.

Gemakkelijk Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk leeg raakt, kunt u dit eenvoudig zelf vervangen. Hierdoor bespaart u tijd en kunt u snel weer verder met stempelen.

Nauwkeurige Cijferafdrukken: Dankzij de 6 aanpasbare banden en een schrifthoogte van 4 mm kunt u getallen en data met precisie en duidelijkheid op diverse documenten en materialen stempelen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Colop Classic 2106 is ontworpen met oog voor gebruikersgemak. Het stempelen vereist minimale inspanning en zorgt voor een vloeiende en moeiteloze gebruikservaring.

Met de Colop Classic 2106 haalt u een betrouwbare en efficiënte zelfinktende cijferbandstempel in huis die perfect aansluit op uw dagelijkse stempelbehoeften. De duurzaamheid, automatische inktvoorziening en eenvoudige inktkussenvervanging maken dit product de ideale keuze voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.