Pre-inked EOS 20

Colop EOS 20

EOS 20. Een handig formaat. De inkt zit reeds in de stempelplaat. Goed voor 20.000 afdrukken.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

37,30 Excl. btw
45,13 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontdek de Efficiëntie van de EOS 20 Stempel: Scherpe Afdrukken voor Elk Kantoor!"

Productomschrijving: Met de Colop EOS 20 stempel haalt u een hoogwaardig zelfinktend stempelapparaat in huis dat uitblinkt in duurzaamheid en haarscherpe afdrukken. Speciaal ontworpen voor kantooromgevingen, biedt deze veelzijdige stempel maatwerk door uw eigen tekst, logo of afbeelding te verwerken. Profiteer van de geavanceerde functies en betrouwbare prestaties van de EOS 20 stempel voor een professionele uitstraling van uw documenten.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handig zelfinktend ontwerp: Dankzij een slimme foamlaag met inkt heeft u geen apart inktkussen meer nodig. Hierdoor verloopt het stempelen snel en zonder geknoei.
  • Langdurig gebruik: Met een indrukwekkende capaciteit van maar liefst 20.000 afdrukken voordat u de inkt moet bijvullen, is de EOS 20 stempel bijzonder duurzaam.
  • Gemakkelijk navulbaar: Wanneer de inkt na duizenden afdrukken op is, kunt u de speciale EOS inkt probleemloos bijvullen. U heeft keuze uit vier kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
  • Professionele resultaten: De geavanceerde technologie van EOS stempels zorgt ervoor dat de EOS 20 elke keer scherpe en heldere afdrukken maakt voor een professionele look.
  • Ideaal voor kantooromgevingen: De EOS 20 stempel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kantoren, waardoor het een onmisbare tool is voor dagelijkse administratieve taken en papierwerk.

 

Belangrijke tips:

Gebruik uitsluitend de speciale EOS inkt om optimale resultaten te garanderen en de levensduur van uw stempel te verlengen. Andere inktsoorten kunnen de prestaties negatief beïnvloeden.

De EOS inkt is niet alleen geschikt voor standaard papier, maar kan vaak ook op glad MC-papier worden gebruikt, waardoor het ideaal is voor verschillende oppervlakken.

De EOS 20 stempel heeft een afdrukformaat van 38x14 mm, waardoor hij veelzijdig is en geschikt voor diverse stempeltoepassingen.

Ter bescherming en om stof buiten te houden, dient u altijd het afdekkapje aan de onderzijde te gebruiken wanneer de stempel niet in gebruik is.

Met de EOS 20 stempel haalt u een veelzijdige en efficiënte tool in huis om uw documenten te personaliseren en uw werkzaamheden te stroomlijnen. Bestel vandaag nog en ontvang uw op maat gemaakte stempel binnen 1 à 2 dagen! Voor meer gepersonaliseerde stempelopties, inclusief handtekeningstempels en andere afbeeldingen, kunt u gebruikmaken van onze handige creator-tool.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.