Colop eXpert 3660Jolanda81Bereik:Wat is dit?

Colop eXpert 3660

Colop eXpert 3660 met max. 6 regels eigen tekst/logo en datum. Topkwaliteit.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 37mm

100,39 Excl. btw
121,47 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Ontwerp en druk je eigen stempel met gemak dankzij de Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel!

De Colop eXpert 3660 is een veelzijdige en krachtige zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" binnen de eXpert stempelreeks. Met dit stempelapparaat kun je moeiteloos je eigen stempelafdruk online ontwerpen en afdrukken, met een maximale grootte van 58x37mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3660 biedt de perfecte oplossing voor al je stempelbehoeften.

 

Kenmerken:

 • Zelfinktende stempel met veelzijdigheid en kracht
 • Online ontwerpen van je persoonlijke stempelafdruk
 • Afdrukformaat tot maximaal 58x37mm
 • Stevige metalen behuizing (80% staal) voor langdurig gebruik
 • Stabiele afdruk met datum in het midden van de tekstplaat
 • Personaliseerbaar met je eigen tekst en/of logo
 • Gemakkelijk verwisselbaar inktkussentje voor 4.000 tot 7.000 afdrukken
 • Mogelijkheid tot vervanging van stempelplaatje voor nieuwe tekst/logo

 

Met de Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel heb je een flexibel en krachtig hulpmiddel voor al je stempelwerk. Deze zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" in de eXpert stempelreeks, biedt jou de vrijheid om online je eigen stempelafdruk te ontwerpen en te laten afdrukken met een maximale grootte van 58x37mm. Of je nu bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie wilt stempelen, de Colop eXpert 3660 heeft de ideale oplossing voor al je stempelbehoeften.

Dankzij de stevige metalen behuizing, waarvan minstens 80% staal, is de Colop eXpert 3660 geschikt voor langdurig gebruik en blijft het apparaat betrouwbaar presteren. De stabiele afdruk met de datum in het midden van de tekstplaat geeft een professionele uitstraling aan al je stempelafdrukken. Bovendien kun je de stempel personaliseren met je eigen tekst en/of logo, waardoor je stempelafdrukken een uniek en herkenbaar karakter krijgen.

Het ingebouwde inktkussentje van de Colop eXpert 3660 gaat ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor je langdurig en zorgeloos kunt blijven stempelen. Tevens biedt de stempel de mogelijkheid om het stempelplaatje gemakkelijk te vervangen voor een nieuwe tekst of logo, zodat je altijd flexibel bent om je stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

Of je nu een ondernemer bent die professionele documenten moet stempelen, een kantoorbeheerder die dagelijks veel post verwerkt, of gewoon iemand die graag persoonlijke berichten stempelt, de Colop eXpert 3660 is de ideale stempeloplossing voor iedereen die kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid zoekt. Creëer je eigen stempel met de Colop eXpert 3660!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.