Colop Mini Printer S 120/PD Garage

Garage Colop Mini Printer S 120/PD

Controle garage werkplaats stempel met tekstplaat 23x8 mm (online aanpassen) en daarachter de datum.

Meer informatie

Afdrukformaat: 25 x 10mm

22,18 Excl. btw
26,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Mini Printer S 120/PD - Zelfinktende Garagestempel voor Autobedrijven

De Colop Mini Printer S 120/PD is een krachtige en handige garagestempel speciaal ontworpen voor autobedrijven. Deze zelfinktende stempel bevat een standaard ontwerp met de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke datum en tekstplaat toe te voegen. Met zijn gebruiksvriendelijke stempelautomaat en ingebouwd inktkussen biedt de Colop Mini Printer S 120/PD u een eenvoudige en efficiënte manier om stempels te zetten en uw garage werkplaats georganiseerd te houden.

 

Voordelen:

  1. Duurzaam en efficiënt: Het ingebouwde inktkussentje van de Colop Mini Printer S 120/PD gaat maar liefst ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig gebruik kunt maken van de stempel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van het inktkussen.
  2. Maatwerk ontwerp: De stempel bevat een standaard ontwerp voor garage werkplaatsen, maar u heeft ook de mogelijkheid om online uw eigen persoonlijke datum stempel met tekstplaat te ontwerpen en bestellen. Dit biedt flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  3. Gebruiksvriendelijk: De Colop Mini Printer S 120/PD is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de stempelautomaat is het zetten van stempels een moeiteloze taak, wat tijd en moeite bespaart.
  4. Langdurige afdrukken: Het ingebouwde inktkussen is goed voor duizenden afdrukken, waardoor u zich kunt concentreren op uw werk zonder regelmatig inkt bij te vullen.
  5. Kleurkeuze: U heeft de vrijheid om uit diverse kleuren te kiezen voor uw afdrukken, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw branding of persoonlijke voorkeur.
  6. Inclusief tekst/logo-opdruk: Bij de prijs van de Colop Mini Printer S 120/PD is de tekst/logo-opdruk inbegrepen, wat betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken voor het toevoegen van uw eigen bedrijfsnaam of logo.
  7. Eenvoudig ontwerpen en bestellen: Met de opmaakkeuze hieronder kunt u heel eenvoudig uw eigen Garage werkplaats stempel ontwerpen en bestellen. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen bestand te uploaden, wat het proces nog gemakkelijker maakt.

Kortom, de Colop Mini Printer S 120/PD is de ideale metgezel voor autobedrijven die een betrouwbare, duurzame en aanpasbare garagestempel nodig hebben om hun werkplaats efficiënt te beheren en professioneel te presenteren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.