P700/11 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/11

P700/11. Traditionele plaat-datumstempel met datum en eigen tekst. Geen zelf-inktende stempel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 35mm

36,41 Excl. btw
44,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Personaliseer uw administratie met de veelzijdige Colop P700/11 Datumstempel

 

Productinfo: D

e Colop P700/11 is een handige datumstempel zonder ingebouwde inkt, voorzien van een tekstplaat die u naar eigen wens kunt aanpassen. Deze stempel is ontworpen om te gebruiken in administratie en boekhouding, waarbij hij scherpe en duidelijke afdrukken levert. Met een maximaal afdrukformaat van 50x35mm, is de P700/11 perfect geschikt voor kantoorgebruik, waar efficiëntie en precisie van groot belang zijn.

 

Kenmerken:

 • Niet-zelfinktende datumstempel met aanpasbare tekstplaat
 • Speciaal ontworpen voor gebruik in administratie en boekhouding
 • Maakt scherpe en duidelijke afdrukken
 • Uitermate geschikt voor kantoorgebruik
 • Maximaal afdrukformaat van 50x35mm
 • Eenvoudig in te stellen datumradertjes
 • Compact ontwerp voor stabiliteit op uw bureau
 • Te gebruiken met een stempelkussen, zoals het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3
 • Online ontwerptool voor het personaliseren van uw stempel met eigen tekst en logo
 • Accepteert verschillende bestandsformaten, zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS en AI

 

Voordelen:

 1. Flexibele personalisatie: Pas de datumstempel aan met uw eigen tekst, logo of bedrijfsgegevens voor een unieke uitstraling.
 2. Efficiënte administratie: Stempel in één beweging zowel de datum als bijbehorende tekst op uw documenten voor een gestroomlijnde administratie.
 3. Promotie voor uw bedrijf: Voeg uw bedrijfslogo toe aan de stempel voor extra branding en promotie telkens wanneer u een document afstempelt.
 4. Gebruiksgemak: De datum is gemakkelijk in te stellen met soepele en duurzame datumradertjes. Het compacte ontwerp zorgt voor stabiliteit op uw bureau.
 5. Snelle productie en levering: Ontwerp uw stempel online en onze stempelmakers gaan direct aan de slag. Bestelt u vóór 15:00 uur, dan versturen wij dezelfde werkdag nog uw stempel.
 6. Professioneel advies: Bij vragen of twijfels over de stempel of uw bestelling, staat ons team klaar om u te helpen via chat, e-mailof telefoon.

 

Haal het beste uit uw administratie met de Colop P700/11 Datumstempel. Personaliseer deze stempel naar uw wensen met eigen tekst en logo voor een efficiënte en professionele workflow. Ontdek nu de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van deze hoogwaardige datumstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.