P700/S3 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S3

P700/S3 handstempel met eigen tekst en datum. Schaf hierbij ook een los stempelkussen aan.

Meer informatie

Afdrukformaat: 75 x 35mm

49,81 Excl. btw
60,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Vereenvoudig uw administratie met de Colop P700/S3 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinformatie:

De Colop P700/S3 is een hoogwaardige datumstempel die niet zelfinktend is en voorzien is van een praktische tekstplaat waarmee u eigen tekst en/of een logo kunt toevoegen. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in administratieve en boekhoudkundige taken, waarbij het scherpe en precieze afdrukken mogelijk maakt. Met een afdrukformaat van maximaal 75x35mm is de Colop P700/S3 bij uitstek geschikt voor gebruik op kantoor.

Kenmerken:

  • Niet zelfinktende datumstempel met tekstplaat
  • Eenvoudig online uw ontwerp rondom de datum creëren
  • Vereist een apart stempelkussen dat los besteld kan worden
  • Grotere modellen vereisen een groter stempelkussen (vraag om deskundig advies)
  • Voor standaard papier raden wij het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan
  • Gemakkelijk instellen van de datum dankzij soepel lopende en duurzame radertjes
  • Compact ontwerp voor een stabiele plaatsing op uw bureau, zodat de stempel altijd binnen handbereik is

 

Stempel op maat:

Met de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat kunt u in één handeling zowel een datum als bijbehorende tekst en/of logo stempelen. U heeft volledige vrijheid om uw tekstplaat naar eigen wens te ontwerpen, waardoor de stempel een persoonlijke touch krijgt. Naast de standaard opties zoals 'geldig tot' of 'betaald op', heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsgegevens te stempelen. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool begeleiden wij u stap voor stap bij het maken van uw unieke stempel met tekstplaat. U krijgt direct een voorproefje van het resultaat en kunt zelfs een drukproef afdrukken ter controle. Heeft u al een ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Dan kunt u dit eenvoudig uploaden in onze online creator. Onze ervaren stempelmakers gaan vervolgens aan de slag om uw stempel op maat te produceren.

 

Eenvoudig bestellen:

Het bestellen van uw Colop P700/S3 datumstempel verloopt snel en moeiteloos. Kies de gewenste stempel, ontwerp deze gemakkelijk online volgens uw voorkeuren en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over onze stempels of hulp nodig bij uw bestelling? Ons team staat voor u klaar via chat, e-mail of telefoon. Wij bieden professioneel advies en helpen u graag verder.

 

Ontdek het gemak en de efficiëntie van de Colop P700/S3 datumstempel met tekstplaat en vereenvoudig uw administratie met een gepersonaliseerde stempel voor al uw documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.