P700/S5 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S5

P700/S5 handstempel met eigen tekst en datum. Schaf hierbij ook een los stempelkussen aan.

Meer informatie

Afdrukformaat: 54 x 35mm

46,05 Excl. btw
55,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Optimaliseer uw Workflow met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat

 

Productinformatie: 

De Colop P700/S5 is een hoogwaardige datumstempel die geen inkt nodig heeft. Het beschikt over een veelzijdige tekstplaat waarmee u uw eigen tekst en logo's kunt toevoegen. Deze stempel is bij uitstek geschikt voor gebruik in administratie en boekhouding en levert scherpe en heldere afdrukken. Met een maximaal afdrukformaat van 54x35mm is hij ideaal voor kantoorgebruik.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Niet-zelfinktende datumstempel met tekstplaat
  • Personaliseer uw afdruk eenvoudig online rondom de datum
  • Gebruik met een apart verkrijgbaar stempelkussen; voor grotere modellen heeft u een groter kussen nodig
  • Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan
  • Stel de datum gemakkelijk in met soepel lopende en sterke radertjes
  • Compact ontwerp voor een stabiele plaatsing op uw bureau

 

Personalisatie mogelijkheden: Geef uw stempel een persoonlijke touch en maak hem opvallend met behulp van onze gebruiksvriendelijke online creator. Ontwerp stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat aan de hand van onze templates. Bekijk direct het resultaat van uw ontwerp en print een drukproef om alles te controleren. Heeft u al een eigen ontwerp in PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI formaat? Upload het moeiteloos in onze online creator en onze vakkundige stempelmakers gaan voor u aan de slag.

 

Eenvoudig bestelproces: Het bestellen van uw Colop P700/S5 datumstempel neemt slechts enkele minuten in beslag. Kies uw gewenste stempel, pas deze naar wens aan en plaats uw bestelling. Indien u twijfelt over welk stempelkussen geschikt is voor uw stempel, staan onze medewerkers voor u klaar om professioneel advies te geven via chat, e-mail of telefoon.

 

Samenvatting: Met de Colop P700/S5 Datumstempel met Tekstplaat kunt u uw workflow optimaliseren door professionele afdrukken te maken die naadloos aansluiten bij uw administratieve en boekhoudkundige behoeften. De veelzijdige tekstplaat biedt u de mogelijkheid om niet alleen de datum, maar ook bijbehorende tekst en logo's in één handeling te stempelen. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde datumstempel en stroomlijn uw administratieve processen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.