Colop Printer 05

Colop Printer 05

Colop Printer 05 (inclusief stempelkussentje) Als naam-en adresstempel of voor codering.

Meer informatie
13,20 Excl. btw
15,97 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 05

Colop Printer 05 stempel bestellen (inclusief stempelkussentje)
De kleinste naamstempel van Colop. Ontwerp online uw eigen persoonlijke tekstplaat voor de Colop Printer 05 stempel. Zeer geschikt voor alleen naam of controlestempel. Gebruiksvriendelijke stempelautomaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor duizenden afdrukken, met keuze uit diverse kleuren. Tekst ontwerp inbegrepen in de prijs. Keuze uit diverse lettertypen. De stempeltekst is volledig leesbaar in het gebogen indexvenster van deze Colop Printer zelfinktende stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.