Trodat Printy 4908

Trodat Printy 4908

Trodat Printy 4908, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 15 x 7mm

17,88 Excl. btw
21,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Trodat Printy 4908: De veelzijdige zelfinktende stempel

Trodat Printy 4908 is een zelfinktende stempel die zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Met een maximaal afdrukformaat van 15x7mm (of maximaal 2 regels), biedt deze stempel een scala aan voordelen die perfect passen bij diverse toepassingen.

 

Voordelen van de Trodat Printy 4908

Keuze van Inktkleur: De Trodat Printy 4908 is verkrijgbaar in vier verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen. De inkt is op waterbasis en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

Geschikt voor Diverse Papiersoorten: De inkt op waterbasis maakt de stempel geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten. Of het nu gaat om gewoon papier, karton of enveloppen, deze stempel levert altijd scherpe afdrukken.

Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Als de tekst op de stempel niet meer correct is, is het mogelijk om het tekstplaatje te vervangen. Dit zorgt voor een langdurig gebruik van de stempel.

Duurzaam Ontwerp: De Trodat Printy 4908 is gebouwd met duurzame materialen en heeft een stevig maar compact ontwerp. Dit maakt de stempel zowel sterk als duurzaam, wat essentieel is voor frequent gebruik.

Nauwkeurige Afdrukken: Dankzij de indicatoren en het transparante frame kan deze stempel nauwkeurige afdrukken en een accurate uitlijning produceren, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling.

 

Printy 4908

De Trodat Printy 4908 maakt gebruik van hoogwaardige componenten en is ontworpen om duizenden afdrukken te kunnen maken zonder problemen. Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor langdurig gebruik, en als het kussentje uiteindelijk versleten is, kunt u eenvoudig een nieuw/extra inktkussentje (6/4908) bestellen.

 

Bestelgemak

Het bestellen van de Trodat Printy 4908 is uiterst eenvoudig dankzij de handige opmaakmodule die u de mogelijkheid biedt om uw stempel zelf vorm te geven. Na het ontwerpen van uw stempel, kunt u een drukproef bekijken voordat u de stempel definitief bestelt. Deze functie zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wenst.

 

Klimaatneutraal

Een ander positief aspect van de Trodat Printy 4908 is dat alle Trodat bestsellers klimaatneutraal zijn. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardige stempel krijgt, maar ook bijdraagt aan milieubewuste praktijken.

 

In conclusie is de Trodat Printy 4908 een veelzijdige en duurzame stempeloptie voor verschillende toepassingen. Met keuze uit vier inktkleuren, geschiktheid voor diverse papiersoorten, en een eenvoudige manier om het tekstplaatje te vervangen (stempelplaatje Trodat Printy 4908)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.