Colop printer 10

Colop Printer 10

Colop Printer 10. Complete, kleine zelfinktende stempel. Voor naamstempel of voor codering.

Meer informatie

Afdrukformaat: 27 x 10mm

16,72 Excl. btw
20,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 10

Colop Printer 10 stempel bestellen (inclusief stempelkussentje)
Kleine tekst stempel laten maken. Ontwerp online uw eigen persoonlijke tekstplaat voor de Colop Printer 10 stempel. Zeer geschikt voor alleen adres gegevens of handig als naamstempel of controlestempel. Gebruiksvriendelijke stempelautomaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor duizenden afdrukken, met keuze uit diverse kleuren. Tekst/logo-opdruk inbegrepen in de prijs. Keuze uit diverse lettertypen. De stempeltekst is volledig leesbaar in het gebogen indexvenster van deze Colop Printer zelfinktende stempel.

 

Ervaar de veelzijdigheid van de Colop Printer 10: de perfecte zelfinktende stempel voor al uw stempelbehoeften.

Of u nu een drukke professional bent die documenten moet markeren of een creatieve ziel die gepersonaliseerde ontwerpen maakt, de Colop Printer 10 staat voor u klaar met zijn indrukwekkende functionaliteit en gebruiksgemak.

De Colop Printer 10 is niet zomaar een stempel, het is een geavanceerd stukje technologie dat is ontworpen om uw stempelervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn compacte formaat ligt deze stempel perfect in uw hand, waardoor u met gemak en precisie kunt stempelen. Of u nu op kantoor bent, op school of gewoon thuis, de Colop Printer 10 maakt het stempelen moeiteloos en efficiënt.

 

Zelf-inktende Colop Printer 10

Wat deze stempel echt bijzonder maakt, is het zelfinktende mechanisme. Dit betekent dat u geen gedoe meer heeft met inktkussens of knoeien met inkt. De Colop Printer 10 bevat zijn eigen inktbron die op waterbasis is. Dit maakt niet alleen de afdrukken scherp en levendig, maar zorgt er ook voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemicaliën. De inkt op waterbasis droogt snel en vlekt niet, waardoor uw documenten er altijd professioneel uitzien.

 

Vervang het tekstplaatje van uw Colop Printer 10

Een van de handige eigenschappen van de Colop Printer 10 is het vervangbare tekstplaatje. Als uw stempeltekst verouderd is of als u een nieuwe boodschap wilt overbrengen, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen zonder de hele stempel te hoeven vervangen. Dit bespaart u tijd en kosten, terwijl u toch flexibel blijft om uw stempel aan te passen aan uw veranderende behoeften.

Kortom, de Colop Printer 10 is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare zelfinktende stempel. Met zijn compacte formaat, duurzaamheid, zelfinktende mechanisme en vervangbaar tekstplaatje biedt deze stempel alles wat u nodig heeft om moeiteloos en professioneel te stempelen. Maak een statement met uw afdrukken en ontdek vandaag nog de ongeëvenaarde kwaliteit van de Colop Printer 10.

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige zelfinktende stempel, is de Colop Printer 10 de ultieme keuze. Met zijn ongeëvenaarde functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid biedt deze stempel een scala aan mogelijkheden voor zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen.

 

Colop Printer 10, lekker compact

De Colop Printer 10 blinkt uit in zijn compacte formaat, waardoor het gemakkelijk in uw hand past en een moeiteloze stempelervaring biedt. Of u nu documenten wilt markeren, pakketten wilt identificeren of persoonlijke boodschappen wilt stempelen, deze stempel is altijd klaar voor gebruik. Met zijn soepel stempelmechanisme en minimale inspanning krijgt u telkens weer een perfecte afdruk.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer 10 is het zelfinktende mechanisme. Dit betekent dat u geen gedoe meer heeft met aparte inktkussens, omdat de stempel zijn eigen inktbron bevat. Het gebruik van inkt op waterbasis zorgt niet alleen voor heldere en scherpe afdrukken, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliën en de inkt droogt snel, waardoor vlekken worden voorkomen.

Met het vervangbare tekstplaatje biedt de Colop Printer 10 een uitstekende flexibiliteit. Als de tekst op de stempel niet meer accuraat is of als u een nieuwe boodschap wilt overbrengen, kunt u eenvoudigweg het tekstplaatje vervangen zonder de hele stempel te hoeven vervangen. Dit bespaart kosten en maakt het aanpassen van uw stempel aan veranderende behoeften een fluitje van een cent.

Samengevat biedt de Colop Printer 10 een veelzijdige en hoogwaardige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met zijn compacte formaat, duurzaamheid, zelfinktende mechanisme en vervangbaar tekstplaatje stelt deze stempel u in staat om snel en efficiënt te stempelen, terwijl u tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om uw stempel aan te passen aan uw specifieke vereisten. Aarzel niet langer en ontdek zelf de uitzonderlijke kwaliteit en prestaties van de Colop Printer 10.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.