Colop Printer 20

Colop Printer 20 inclusief inktkussentje en tekstplaatje. Handig formaat voor niet teveel tekst.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

20,40 Excl. btw
24,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 20

Colop Printer 20 stempel bestellen (inclusief stempelkussentje)
Handig formaat stempel voor niet teveel tekst. Maak hieronder uw keuze en start met het ontwerpen van uw stempel. Deze kunststof zelfinktende stempel is voorzien van een handig index venster zodat u ziet wat er op de stempel staat. U kunt kiezen uit de inktkleuren zwart, blauw, rood of groen.

De Colop Printer 20 is een geavanceerde zelf-inktende stempel die zowel praktisch als gebruiksvriendelijk is. Met zijn compacte formaat en slimme ontwerp is deze stempel een waardevolle toevoeging voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Colop Printer 20.

Met een afdrukformaat van 38 x 14 mm biedt de Colop Printer 20 voldoende ruimte voor het markeren van belangrijke informatie. Of je nu een bedrijfslogo, een adres of een persoonlijke boodschap wilt stempelen, deze stempel zorgt voor scherpe en heldere afdrukken. Met de mogelijkheid om meerdere regels tekst toe te voegen, is de Colop Printer 20 zeer veelzijdig en flexibel in gebruik.

Een ander voordeel van de Colop Printer 20 is de beschikbaarheid van inktkussens in diverse kleuren. Je kunt kiezen uit een scala aan inktkleuren, waaronder zwart, blauw, groen, rood en paars. Dit maakt het eenvoudig om belangrijke informatie te markeren of een kleurcodesysteem toe te passen. Met de Colop Printer 20 creëer je moeiteloos georganiseerde en overzichtelijke documenten.

Wat de Colop Printer 20 nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat de stempel gebruikmaakt van inkt op waterbasis. Dit maakt de stempel niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig in gebruik. De waterbasis inkt zorgt voor duurzame en consistente afdrukken, waardoor de Colop Printer 20 een betrouwbare metgezel is in je dagelijkse stempelwerkzaamheden.

Een handige eigenschap van de Colop Printer 20 is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer accuraat is of als je nieuwe informatie wilt toevoegen, kun je eenvoudig het tekstplaatje verwijderen en vervangen door een nieuw exemplaar. Dit bespaart kosten en maakt het gemakkelijk om de stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

Kortom, de Colop Printer 20 is een veelzijdige en betrouwbare zelf-inktende stempel. Met zijn scherpe afdrukformaat, keuze uit verschillende inktkleuren en milieuvriendelijke inkt op waterbasis biedt deze stempel de perfecte oplossing voor nauwkeurig en efficiënt stempelwerk. Of je hem nu zakelijk of persoonlijk gebruikt, de Colop Printer 20 garandeert kwaliteit en gebruiksgemak. Wacht niet langer en investeer vandaag nog in de Colop Printer 20 om zelf de vele voordelen van deze stempel te ervaren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.