Colop Printer 20 Textiel stempel

Markeer kledingstukken met de Colop Printer 20 textielstempel. 

Meer informatie
26,48 Excl. btw
32,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Colop Printer 20 Textielstempel - voorzie uw kledingstukken van uw naam, telefoonnummer of adres

Kies voor de Colop Printer 20 Textielstempel en ervaar het gemak van het labelen van uw kleding op een efficiënte en gepersonaliseerde manier, terwijl u gemoedsrust behoudt en het verlies van waardevolle kledingstukken voorkomt!

 • Persoonlijke markering: De Colop Printer 20 Textielstempel stelt u in staat om uw kledingstukken te voorzien van uw telefoonnummer of adres, waardoor ze eenvoudig te identificeren zijn als ze zoekraken.
 • Voorkom kledingverlies: Door uw kleding te markeren met deze textielstempel, kunt u het verlies van waardevolle kleding voorkomen op drukke plekken zoals zwembaden, scholen en sportclubs.
 • Gemakkelijk in gebruik: Met de bijgeleverde letter- en cijferset kunt u moeiteloos uw eigen tekst creëren en uw kleding snel en eenvoudig personaliseren.
 • Duurzame afdrukken: De afdrukken van de Colop Printer 20 zijn helder en veegvast, zelfs na herhaaldelijk wassen, waardoor uw contactgegevens permanent leesbaar blijven.
 • Herkenbare markering: Door uw kleding te voorzien van een unieke en herkenbare markering, kunnen eerlijke vinders uw eigendommen gemakkelijk terugbezorgen.
 • Handig formaat: Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp is de textielstempel gemakkelijk mee te nemen in uw tas of broekzak, klaar voor gebruik wanneer u het nodig heeft.
 • Gemoedsrust: Met de Colop Printer 20 Textielstempel kunt u met een gerust hart genieten van uw dagelijkse activiteiten, wetende dat uw kleding beschermd is tegen verlies.
 • Veelzijdig gebruik: De textielstempel is geschikt voor diverse soorten textiel, waaronder kleding, handdoeken en sportuitrusting, waardoor het een veelzijdige en praktische tool is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.