Colop Printer 35

Colop Printer 35

Colop Printer 35. Stempels voor vele toepassingen. Adresstempel of naam stempel met logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 30mm

30,33 Excl. btw
36,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

De Colop Printer 35: Uw Perfecte Zelf-Inktende Stempel

Met de Colop Printer 35 kiest u voor een stempel die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. 

 

Ontdek de unieke voordelen van de Printer 35:

Wat de Colop Printer 35 onderscheidt:

Eenvoudig Zelf-Inkten: Dankzij het ingebouwde inktkussen is de Colop Printer 35 altijd direct klaar voor gebruik, zonder gedoe met handmatig ininkten. Dit maakt het een zelf-inktende stempel die uw werk vereenvoudigt.

Volledig Aanpasbaar Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 50x30mm heeft u ruimte te over om essentiële informatie te plaatsen, zodat uw boodschap altijd helder en overtuigend overkomt.

Tot 6 Regelteksten: De Colop Printer 35 biedt plaats aan maximaal 6 regels tekst, waardoor u de vrijheid heeft om uw stempelafdrukken precies naar wens te ontwerpen.

Mogelijkheid tot Logo-Integratie: Wilt u uw bedrijfslogo toevoegen aan uw stempel? De Printer 35 maakt dit moeiteloos mogelijk, waardoor uw stempels een persoonlijk en professioneel karakter krijgen.

Gegarandeerd Scherpe Afdrukken: Met de Colop Printer 35 bent u verzekerd van scherpe en consistente afdrukken. Uw stempelafdrukken stralen altijd professionaliteit uit.

Milieuvriendelijk Ontwerp: De Printer 35 is geproduceerd met een CO2-neutrale benadering, wat bijdraagt aan een schonere planeet terwijl u hoogwaardige stempels gebruikt.

Vervangbare Componenten: Het inktkussen van de Printer 35 kan eenvoudig worden vervangen, zodat uw stempel altijd in topconditie verkeert. Ook stempelplaatjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar en gemakkelijk te verwisselen.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen en voorkeuren.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel moeiteloos online of upload uw eigen ontwerp. Met de Colop Printer 35 heeft u volledige controle over het uiterlijk van uw stempel.

 

Met de Colop Printer 35 heeft u de ideale stempeloplossing voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik binnen handbereik. Vertrouw op de Printer 35 voor hoogwaardige afdrukken, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak.

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35 en ontdek zelf de veelzijdigheid en kwaliteit die deze stempel biedt. Maak indruk met uw afdrukken dankzij de betrouwbare Colop Printer 35.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.