Colop Printer 35 D

Colop Printer 35/D

Datumstempel met eigen tekst en datum. Het montuur van de Colop Printer 35 D is van kunststof.

Meer informatie
40,45 Excl. btw
48,94 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31 (0)85 486 89 98 / verkoop@kantoorstempels.be

Datumstempel bestellen met eigen tekst en datum

De Colop Printer 35D is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke datumstempel met de mogelijkheid om een eigen tekst en datum aan te passen. Met deze stempel kunt u online uw persoonlijke tekstplaat ontwerpen en deze combineren met een handige doordraaibare datumfunctie.

Of het nu gaat om boekhouding of controlewerkzaamheden, de Colop Printer 35D is een uitstekende keuze. Het beschikt over een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan leveren, en u heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende kleuren voor uw stempelafdruk. Bovendien is de tekst- of logo-opdruk inbegrepen in de prijs, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken voor personalisatie.

Met een ruime keuze aan lettertypen kunt u de stempeltekst aanpassen naar uw eigen voorkeur en huisstijl. Dankzij het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel is de tekst op de stempel gemakkelijk afleesbaar.

De Colop Printer 35D wordt vaak vergeleken met vergelijkbare modellen zoals de Trodat Printy Dater. Met zijn gebruiksgemak, duurzaamheid en personalisatiemogelijkheden is de Colop Printer 35D een betrouwbare en handige keuze voor een breed scala aan toepassingen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.